Τόνυ Μαυρίδης: «Στα μαχαίρια» με την Έλενα Παπαρίζου για την κοινή τους μεζονέτα – «Δεν σκοπεύω να φύγω»
Παπαρίζου-Μαυρίδης

Tο δικαστήριο έλαβε απόφαση για τη διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη για το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα, που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο και στο οποίο διαμένει ο μουσικός παραγωγός, χωρίς ωστόσο να έχει την συγκατάθεση της τραγουδίστριας.

Όπως ανέφερε ο ANT1, η δικαστική απόφαση δικαιώνει την τραγουδίστρια, καλώντας τον μουσικό παραγωγό να αποχωρήσει από τη μεζονέτα.

Ειδικότερα, η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο έλαβε τέλος, με το δικαστήριο να επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το ποσό που της αναλογεί, δηλαδή την εμπορική αξία του 50% του σπιτιού, συν μισθώματα για τα 12 χρόνια που η τραγουδίστρια δεν εκμεταλλευόταν οικονομικά το σπίτι.

Πλέον, ο Τόνυ Μαυρίδης θα πρέπει είτε να αγοράσει το 50% του σπιτιού από την Έλενα Παπαρίζου πληρώνοντας τα παραπάνω, είτε να αποχωρήσει από το σπίτι και αυτό να βγει σε πλειστηριασμό, με τις δύο πλευρές να μοιράζονται το ποσό που θα προκύψει, και στον μουσικό παραγωγό να απομένει να πληρώσει τα μισθώματα που αναλογούν στην τραγουδίστρια για τα χρόνια που δεν εκμεταλλευόταν το οίκημα.

Η απάντηση του Τόνυ Μαυρίδη

Αμέσως μετά, ο Τόνυ Μαυρίδης έκανε την πρώτη του δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από το σπίτι εντός τεσσάρων ημερών, αλλά σκοπεύει να παραμείνει, αφού το θεωρεί και δική του περιουσία.

Ο Τόνυ Μαυρίδης έχει καταθέσει στην Έλενα Παπαρίζου μία εξωδικαστική πρόταση, με το ποσό να φτάνει τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί, θέλοντας να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που ανήκει στην τραγουδίστρια.

Πηγή: real.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα