Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της – Χαρές στο Μπάκιγχαμ
Credit: Edo Mapelli Mozzi / Instagram

H βασιλική οικογένεια γιορτάζει και περιμένει τα νέα γεννητούρια στο Μπάκιγχαμ, αφού η πριγκίπισσα Βεατρίκη είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν επισήμως την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης με μια τρυφερή φωτογραφία της που ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της, Edoardo Mapelli Mozzi.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση: “Η Υψηλότητά της πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί στις αρχές της άνοιξης, ένα αδερφάκι για τον Wolfie και τη Sienna. Η Αυτού Μεγαλειότητα ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί και και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με τα νέα”.

Όπως ανακοινώθηκε, το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του την άνοιξη, ενώ καλωσόρισαν στη ζωή την κόρη τους Sienna Elizabeth πριν από τρία χρόνια.

Μετά την ευχάριστη είδηση ακολούθησε μια τρυφερή ανάρτηση από τη μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης, Sarah Ferguson, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της. Ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας μαζί με την κόρη της Βεατρίκη, να θαυμάζουν τη μικρή Sienna και ένα γράμμα που προοριζόταν για τη μεγάλη της κόρη.

«Αγαπητή μου Βεατρίκη, τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό που νιώθω καθώς εσύ και ο Edoardo ετοιμάζεστε να καλωσορίσετε άλλο ένα μωρό στην όμορφη οικογένειά σας», άρχισε, πριν πει ότι το «να γίνει ξανά γιαγιά γεμίζει την καρδιά της ευτυχία και ευγνωμοσύνη». «Το να σε βλέπω να μεγαλώνεις ως μητέρα ήταν το μεγαλύτερο προνόμιο της ζωής μου και τώρα το να βλέπω την οικογένειά σου να ανθίζει περισσότερο είναι απόλυτη ευλογία», έγραψε συγκινημένη η δούκισσα του Γιορκ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα