John Amos: Πέθανε στα 84 του ο γνωστός ηθοποιός
John Amos - K.C. Amos
Credit: K.C. Amos / Instagram


Στα 84 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, John Amos, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους του στις ταινίες Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα, Good Times και The Roots.

Ο γιος του ηθοποιού, Kelly Christopher «K.C.» Amos επιβεβαίωσε με δήλωσή του στο PEOPLE ότι πέθανε από φυσικά αίτια στο Λος Άντζελες στις 21 Αυγούστου.

«Με ειλικρινή θλίψη μοιράζομαι μαζί σας ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει», έγραψε ο K.C.. «Ήταν ένας άνθρωπος με την πιο ευγενική καρδιά και μια καρδιά από χρυσάφι… και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος».

Συνέχισε: «Πολλοί θαυμαστές τον θεωρούν τηλεοπτικό τους πατέρα. Έζησε μια καλή ζωή. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει στα εξαιρετικά έργα του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο».

«Ο πατέρας μου αγαπούσε να εργάζεται ως ηθοποιός σε όλη του τη ζωή», πρόσθεσε. «Πιο πρόσφατα στο Suits LA παίζοντας τον εαυτό του και στο ντοκιμαντέρ μας για το ταξίδι της ζωής του ως ηθοποιός, America’s Dad. Ήταν ο μπαμπάς μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο ήρωάς μου. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και την υποστήριξή σας αυτή τη στιγμή».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα