Δωροθέα Μερκούρη: Η throwback φωτογραφία πριν από 26 χρόνια και το μήνυμα για την εποχή που ζούμε
Δωροθέα Μερκούρη
Credit: doroteamercuri/instagram

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά η γοητευτική ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια throwback φωτογραφία από το 1998.

Όπως θα διαπιστώσετε η 24χρονη τότε Δωροθέα Μερκούρη ήταν πανέμορφη, με το χαμόγελό της να αποτελεί σημείο αναφοράς του στιγμιότυπου. Αυτό το χαμόγελο θέλει να ξαναβρεί η ηθοποιός στέλνοντας ένα μήνυμα για την εποχή που ζούμε/

“Προσπαθώ να ξαναβρώ αυτό το χαμόγελο, το βλέπω και θέλω να το ξαναβρώ…δεν ξέρω αν χρειάζεται να κάνω παραπάνω αποδοχή για την εποχή που ζούμε, παρά πάνω απ’ ό,τι κάνω κάθε μέρα.. βλέπω τι χαρά που είχαμε όλοι, και σας λέω πάμε να την ξαναβρούμε. Και ας είναι και για ψέμα. Η φωτογραφία είναι από το 1998 την τράβηξε η φίλη μου η @queencalliope, είχα τεράστια χαρά τότε, δεν έβλεπα καθαρά την αλήθεια. Είχα φτιάξει έναν δικό μου κόσμο για να επιβιώσω και να περνάω χαρούμενα. Την μοιράζομαι μαζί σας γιατί είναι ωραία στιγμή και πολύ chic”, έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα