Victoria και David Beckham: Κόβει την ανάσα η έπαυλη που έχουν βάλει στο μάτι στο Μαϊάμι
Ο David Beckham και η Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο το 2019 καλεσμένοι στο Two Temple Place φιλιούνται γλυκά στις 6 Ιανουαρίου.
Ο David Beckham και η Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο το 2019 καλεσμένοι στο Two Temple Place φιλιούνται γλυκά στις 6 Ιανουαρίου. (Photo by Ian Gavan/BFC/Getty Images for BFC)

Η Victoria και ο David Beckham έχουν βάλει στο μάτι μια τεράστια έπαυλη στο Μαϊάμι, αξίας 60 εκατ. λιρών και που προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο Biscayne.

Το ζευγάρι πιστεύεται ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αγοράστη την έπαυλη των εννέα υπνοδωματίων, σε μια προσπάθεια να μένει κοντά στην ομάδα του David, την Ίντερ Μαϊάμι.

Χτισμένη το 2018, η τεράστια ιδιοκτησία διαθέτει μια σειρά από εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως έναν τεράστιο αριθμό υπνοδωματίων, τέσσερα μπάνια φιλοξενουμένων και μια κουζίνα σεφ.

Ο David και η Victoria μπορούν επίσης να απολαύσουν τον ιδιωτικό τους κινηματογράφο, ένα γυμναστήριο, ένα σπα και μια πισίνα.

Εξωτερικά, το κατάλυμα διαθέτει κουζίνα, σαλόνι στον τελευταίο όροφο και πρόσοψη 38 μέτρων με θέα στον κόλπο Biscayne.

Ο David και η Victoria έχουν εγκατασταθεί εδώ και καιρό στην πολιτεία και προηγουμένως έχουν καταβάλει 20 εκατομμύρια δολάρια σε ένα ρετιρέ στο κέντρο του Μαϊάμι το 2020. Στην καρδιά του Μαϊάμι, ανάμεσα στους πανύψηλους ουρανοξύστες που υψώνονται πάνω από τον κόλπο του Biscayne, το εντυπωσιακό πολυτελές κτίριο διαμερισμάτων της αείμνηστης αρχιτέκτονα Zaha Hadid δεσπόζει στον ορίζοντα.

Το κτίριο είναι επίσης ένας τρόπος για να τιμήσει την κληρονομιά της Ιρακο-Βρετανής αρχιτέκτονα, η οποία πέθανε στο Μαϊάμι το 2016 σε ηλικία 65 ετών.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα