Jack Nicholson: Με μπουρνούζι στο show του Balenciaga, αλλά… ήταν σίγουρα αυτός;
Credit: Shutterstock/Denis Makarenko

Ο Jack Nicholson τρέλανε κόσμο όταν εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας του Balenciaga στο Παρίσι, φορώντας ένα χνουδωτό λευκό μπουρνούζι, παντόφλες και γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, σε μια δεύτερη ματιά όλοι αντιλαμβάνονταν ότι αυτός δεν ήταν το είδωλο της Έβδομης Τέχνης που πόζαρε στο πλευρό της Nicole Kidman, της Salma Hayek, της Katy Perry και της Anna Wintour.

Στην πραγματικότητα ήταν ο καλλιτέχνης performance Alexis Stone, ο οποίος είναι γνωστός ότι χρησιμοποιεί τη μαγεία του μακιγιάζ για να μεταμορφωθεί σε άλλες διασημότητες.

Ο Jack Nicholson έχει αποχωρήσει από τη δημόσια θέα εδώ και χρόνια και έτσι ο Stone, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Elliot Joseph Rentz, εξέπληξε τους πάντες μεταμφιεσμένος στον σταρ.

Η 30χρονη drag queen είπε στους New York Times ότι του πήρε περισσότερες από έξι ώρες για να μεταμορφωθεί σε Nicholson χρησιμοποιώντας προσθετικά σιλικόνης, κορμάκι και μπούστο, ψεύτικα δόντια, μπλε φακούς επαφής και περούκα.

Ο σταρ του διαδικτύου, ο οποίος έχει περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ανέπτυξε ακόμη και ένα άρωμα για να αιχμαλωτίσει την ουσία του σταρ, που ένιωθε ότι θα «μύριζε σαν βρεγμένο τασάκι».

«Έχουμε έναν πολύ γκρινιάρη Jack Nicholson», είπε ο Stone στο ρεπορτάζ.

«Όποτε βλέπουμε αυτές τις εικόνες του Jack τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πάντα καπνίζει ένα πούρο, βάζει αντηλιακό ενώ τρώει ένα χοτ-ντογκ ή δείχνει ιδιαίτερα γκρινιάρης σε έναν αγώνα των Λέικερς».

Ο Stone ολοκλήρωσε αυτήν την εμφάνιση με ένα ποτήρι τζιν και ένα πούρο στο χέρι. Φορούσε τα γυαλιά ηλίου του, άφησε τα γκρίζα μαλλιά του λοξά και χαμογέλασε με τον χαρακτηριστικό τρόπο του Nicholson.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα