Οι 5 απόλυτες τάσεις στα φθινοπωρινά παπούτσια – Οι πασαρέλες μίλησαν!
ferragamo shoes
Credit: Ferragamo/Instagram

Αυτό το φθινόπωρο οι πασαρέλες μάς έδωσαν και πάλι το στίγμα της μόδας. Και εμείς, δεν μπορούμε παρά να ενθουσιαζόμαστε για το τι θα φοράμε στα πόδια μας από εδώ και στο εξής. Οι σχεδιαστές δεν μας άφησαν παραπονεμένες, παρουσιάζοντας πρωτότυπες αλλά και διαχρονικές επιλογές που μας κάνουν να ανυπομονούμε να περπατήσουμε με στιλ σε κάθε γωνιά της πόλης. Με παιχνιδιάρικη διάθεση, τολμηρές γραμμές και ανατροπές στα κλασικά, φέτος οι τάσεις στα παπούτσια είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ.

Τα 5 hot trends στα παπούτσια

  1. Fuzzy shoes
  2. Mary-Janes flats
  3. Motobuckle boots
  4. Peep toes
  5. Loafer boots

Fuzzy shoes: Απαλότητα και ζεστασιά στα πόδια μας

Τα fuzzy shoes είναι σαν να αγκαλιάζουμε το φθινόπωρο με την πιο τρυφερή πλευρά του. Μαλλιαρά και αφράτα, αυτά τα παπούτσια μάς κάνουν να νιώθουμε ότι περπατάμε πάνω σε σύννεφα. Οι υφές τους θυμίζουν το αγαπημένο μας κασμιρένιο πουλόβερ, ενώ τα χρώματα τους παίζουν από απαλά nude μέχρι έντονα, statement μπορντό που τραβούν την προσοχή. Η απόλυτη comfort επιλογή!

ferragamo shoes
Credit: Ferragamo/Instagram

Mary-Janes flats: Η επιστροφή της κομψότητας με ένα twist

Τα Mary-Janes επιστρέφουν δυναμικά, αλλά αυτή τη φορά με μια flat, πιο casual εκδοχή. Είμαστε έτοιμες να καλωσορίσουμε την πιο κομψή πτυχή του παρελθόντος, σε μια μοντέρνα εκδοχή που εκπέμπει vintage vibes με σύγχρονο αέρα. Το κλασικό λουράκι στον αστράγαλο παραμένει, αλλά η σιλουέτα τους έχει προσαρμοστεί στη σύγχρονη γυναίκα που δεν θυσιάζει την άνεση για την εμφάνιση.

Valentino shoes
Credit: Valentino

Motobuckle boots: Δυναμισμός και περιπέτεια στο απόγειό τους

Αν λατρεύουμε τις πιο τολμηρές εμφανίσεις, τα Motobuckle boots είναι η επιτομή της δυναμικής αισθητικής. Βαριά δερμάτινα μποτάκια, με έντονα κουμπώματα και τολμηρές γραμμές, τα παπούτσια αυτά φέρνουν στο μυαλό έναν ροκ χαρακτήρα που αγαπά την περιπέτεια.

Miu Miu shoes
Credit: Miu Miu

Peep toes: Ένα διακριτικό φλερτ με το καλοκαίρι

Τα peep toes επιστρέφουν για να μας θυμίσουν ότι, όσο κι αν αγαπάμε το φθινόπωρο, πάντα θα φλερτάρουμε με την καλοκαιρινή ανεμελιά. Με το χαρακτηριστικό άνοιγμα που αφήνει τα δάχτυλα να φανούν, μας δίνουν έναν αέρα θηλυκότητας και κομψότητας. Φέτος, τα είδαμε να κυριαρχούν στις πασαρέλες, αναδεικνύοντας πόσο ευέλικτα μπορούν να είναι. Τα φοράμε από το πρωί στο γραφείο μέχρι την έξοδο το βράδυ, με cropped παντελόνια ή ακόμη και με καλσόν για τις πιο τολμηρές.

Loafer boots: Ο καλύτερος συνδυασμός άνεσης και στιλ

Όταν τα loafers συναντούν τα μποτάκια, το αποτέλεσμα μοιάζει αν μη τι άλλο άξιο συζήτησης. Οι loafer boots είναι το απόλυτο φθινοπωρινό παπούτσι που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Με καθαρές γραμμές, μινιμαλιστικές φόρμες και τη διαχρονική αισθητική των loafers, συνδυάζουν το στυλ του γραφείου με την άνεση της κλασικής μπότας. Ανατρεπτικό;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα