Daniel Craig: Κλέβει τα βλέμματα με το ιδιόρρυθμο νέο look του
Ο Daniel Craig φτάνει στην προβλήτα του ξενοδοχείου Excelsior Hotel κατά τη διάρκεια του 81ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 3 Σεπτεμβρίου 2024.
Ο Daniel Craig φτάνει στην προβλήτα του ξενοδοχείου Excelsior Hotel κατά τη διάρκεια του 81ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 3 Σεπτεμβρίου 2024. Photo by Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM

Ο Daniel Craig συνεχίζει να επιδεικνύει την ιδιόρρυθμη αίσθηση του στιλ του, καθώς ανέβηκε στη σκηνή για μια ειδική προβολή της τελευταίας του ταινίας Queer, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Ο σταρ τους τελευταίους μήνες εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός από την εικόνα με την οποία τον είχαμε συνηθίσει ως πράκτορα 007, με τα καλοχτενισμένα μαλλιά, το ξυρισμένο πρόσωπο και τη γοητεία του James Bond που σαγηνεύει.

Πλέον έχει αφήσει τα ξανθά του μαλλιά να μακρύνουν και εμφανίζεται αξύριστος, ενώ ιδιόρρυθμες είναι και οι στιλιστικές του επιλογές. Για την τελευταία επίσημη εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε κυπαρισσί χρώμα, με μαύρο πουκάμισο, ενώ πρόσθεσε ένα ζευγάρι σκούρα γυαλιά ηλίου, ποζάροντας στο κόκκινο χαλί. Ολοκλήρωσε το κομψό σύνολό του με ένα ζευγάρι μαύρα λουστρίνι παπούτσια.

Ο σταρ εθεάθη επίσης να φωτογραφίζεται μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Drew Starkey και τον σκηνοθέτη Luca Guadagnino.

Οι πρώτες κριτικές δείχνουν ότι οι θεατές θα σοκαριστούν από τη γραφική φύση ορισμένων βασικών στιγμών της ταινίας.

Σε μια πολυσυζητημένη σκηνή, συγκεκριμένα, βλέπουμε τον Daniel να κάνει στοματικό σεξ στον Allerton.

Ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας Alberto Barbera δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Daniel έδωσε «την ερμηνεία της ζωής του» στο Queer και πρόσθεσε ότι θα εκπλαγεί αν δεν δούμε τον Βρετανό ηθοποιό στα Όσκαρ του επόμενου έτους.

Μιλώντας ενώ ήταν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, ο Daniel δήλωσε: “Παίζω έναν ρόλο που νομίζω ότι είναι παγκόσμιος. Δεν θα τον άγγιζα αν δεν πίστευα ότι είναι ένας παγκόσμιος ρόλος. Η ταινία μιλάει για την αγάπη, την απώλεια, τον πόνο της αγάπης, όλα αυτά τα πράγματα. Όλα τα πράγματα που όλοι μας ελπίζουμε να έχουμε βιώσει στη ζωή μας. Και εκεί είναι που πραγματικά έβαλα την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτό… Ελπίζω να τη δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, γιατί πιστεύω ότι η ταινία έχει πολλά καλά πράγματα να πει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα