Γιάννης Πλούταρχος: Μπλεξίματα με stalker που τον παρενοχλούσε
Γιάννης Πλούταρχος
Credit: Giannis Ploutarchos/instagram

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει τα τελευταία χρόνια μπλεξίματα με stalker που έφτασε να τον παρακολουθεί μέχρι έξω από την πόρτα του σπιτιού του. Ο διάσημος τραγουδιστής υπέβαλε τελικά μήνυση εναντίον της για συνεχόμενη παρενόχληση.

Η γυναίκα, ηλικίας 47 ετών φέρεται να τον παρακολουθούσε επίμονα, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος, συχνά βρισκόταν έξω από την κατοικία του και χτυπούσε ασταμάτητα το κουδούνι του, ακόμα και για ώρες. Ακόμα κι όταν δεν επιχειρούσε κάποια άλλη κίνηση, παρέμενε έξω από το σπίτι του μέχρι τα ξημερώματα.

Ο τραγουδιστής ανέφερε πως η συγκεκριμένη γυναίκα του άφηνε ερωτικά σημειώματα, τα οποία συνοδεύονταν συχνά από προσωπικά της αντικείμενα. Οι πράξεις αυτές θεωρήθηκαν από τον τραγουδιστή ως προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του, κάτι που τον οδήγησε στην απόφαση να καταθέσει μήνυση.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα περιλαμβάνουν διατάραξη της οικιακής ειρήνης, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παρενόχληση (stalking). Η ίδια, ωστόσο, ισχυρίζεται πως οι προθέσεις της ήταν αθώες, υποστηρίζοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να γνωρίσει καλύτερα τον καλλιτέχνη και να δημιουργήσει μία συναισθηματική σχέση μαζί του.

Τι λέει η δικηγόρος της 47χρονης stalker που παρενοχλούσε τον Γιάννη Πλούταρχο

Η δικηγόρος της 47χρονης μίλησε το πρωί της Τρίτης 8/10 στην εκπομπή “Happy Day” και όπως υποστήριξε, «ήθελε να μιλήσει μαζί του. Να τον δει. Η ίδια χαρακτηρίζει ότι όλες οι κινήσεις ήταν λάθος. Έχει μετανιώσει πάρα πολύ και θα ζητήσει συγγνώμη. Δεν είναι μια επικίνδυνη γυναίκα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα