Παύλος Βουτσινός: Η σπάνια ασθένεια από την οποία πέθανε ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός Παύλος Βουτσινός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε το Σαββατοκύριακο η είδηση πώς ο ηθοποιός Παύλος Βουτσινός έφυγε από τη ζωή, ανήμερα των γενεθλίων του.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησαν στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως ο ηθοποιός έπασχε από μία σπάνια ασθένεια – ένα αυτοάνοσο νόσημα.

«Ήταν ένα υπερταλαντούχο παιδί. Ένα παιδί σεμνό, έξυπνο, αλλά και πάρα πολύ κλειστό στον εαυτό του. Είχε περάσει πολύ άσχημα στη ζωή του. Εγώ τον περιέβαλα με πολύ αγάπη. Ήταν αγνώστου πατρός και είχε περάσει άσχημα στο σχολείο, ήταν πολύ παχουλός και υπέστη πολύ bullying. Για αυτό ήταν και παιδί πολύ μαζεμένο. Όταν τον γνώρισα ήταν ένας κούκλος βέβαια. Ήταν μεγάλο σοκ που έφυγε τόσο νέο το παιδί, αλλά ξέρω ότι είχε μια σπάνια ασθένεια που τον “έλιωνε“», δήλωσε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Ήταν ένα νεότερος ηθοποιός. Όχι γνωστός στο ευρώ κοινό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ήταν ένας αξιόλογος ηθοποιός και παιδί. Ήταν ευφάνταστος ηθοποιός δυστυχώς είχε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας. Στην περίοδο του κορωνοϊού τον βοηθήσαμε και από το ΤΑΣΕΗ αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετώπισε εδώ και δυο χρόνια. Ήταν μια πολύ σπάνια ασθένεια που στο τέλος δεν τα κατάφερε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα