Γιώργος Μαζωνάκης: Η θέση της Βάσως Μαζωνάκη μετά τις νέες αγωγές
Γιώργος Μαζωνάκης και Βάσω Μαζωνάκη
Credit: Giorgos Mazonakis Official, Vaso Mazonaki/Instagram

«Φουντώνει» κι άλλο η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω Μαζωνάκη. Ο τραγουδιστής με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες (7/10) έκανε γνωστό πως κατέθεσε δύο νέες αγωγές και σύμφωνα με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία επικοινώνησε μαζί του είναι πολύ αυστηρός και πολύ ενοχλημένος.

«Ο Γιώργος κατέθεσε δυο αγωγές εχθές. Επικοινώνησα μαζί του χθες το μεσημέρι. Τον άκουσα αρκετά σοβαρό. Τον ρώτησα αν θέλει να κάνει κάποιες δηλώσεις και μου λέει είναι ακριβώς ό,τι έχουμε διαβάσει στην ανακοίνωσή του. Τίποτα άλλο. Πολύ αυστηρός και πολύ ενοχλημένος με αυτά που έχουν συμβεί» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Από την άλλη, η Βάσω Μαζωνάκη φέρεται να επιθυμεί να βρεθεί λύση εξωδικαστικά. Το περιβάλλον της Βάσως Μαζωνάκη τόνισε μάλιστα στην εκπομπή του Alpha: «Η επιθυμία της Βάσως είναι να λυθεί η δικαστική διαμάχη με τον αδελφό της εξωδικαστικά».

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (07-10-2024) ο Γιώργος Μαζωνάκης, τοποθετείται εκ νέου για τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αδερφή του.

«Πρώτη φορά, εδώ και δεκαετίες ως καλλιτέχνης (και περισσότερες ως άνθρωπος) έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο δύσκολη κατάσταση, προσπαθώντας να υπερασπιστώ τα δικαιώματά μου. Αγωγές λογοδοσίας κατέθεσα.

Η κρίση της Δικαιοσύνης. Η παραβίαση του νόμου (αν και ποιος;). Η πρόκληση υλικών ζημιών.

Αναζήτηση νομικών ευθυνών, ενέργειες απαραίτητες για να προστατεύσω τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μου και με την πίστη, ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες σ’ αυτούς που εμπλέκονται και θα αποκαταστήσω τη ζημιά που έχω υποστεί. Την υλική.

Και τη ζημιά μέσα μου; Το λάβωμα της εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, στους ανθρώπους που τους θεωρούσα δικούς μου; Τη ζημιά της ψυχής μου; Ποιο δικαστήριο και ποια δικαιοσύνη θα την αποκαταστήσει, που θα ασχολείται με το δίκαιο και όχι μόνον με το νόμιμο; Ποια; Υ.Γ.: Και όλα εδώ, πληρώνονται! Γιώργος Μαζωνάκης»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα