Αψεγάδιαστο πεντικιούρ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου – Οι 4 πιο κομψές αποχρώσεις ιδανικές για τον Οκτώβριο
πεντικιούρ Οκτώβρη
Credit: @millymason_ / Instagram

Καθώς κρυώνει ο καιρός, το τακτικό μας πεντικιούρ μπορεί να υποβαθμιστεί σημαντικά στη λίστα των beauty προτεραιοτήτων μας. Γιατί; Γιατί σε αντίθεση με το καλοκαίρι, που τα πόδια μας είναι πιο συχνά εκτεθειμένα σε σανδάλια, τώρα συχνά τα κρύβουμε μέσα στις μπότες ή τα loafers. Ωστόσο, το τακτικό πεντικιούρ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσουμε τα πόδια μας όμορφα και περιποιημένα – κάτι που μας φτιάχνει την ψυχολογία, ακόμα και αν τα βλέπουμε μόνο εμείς.

Λοιπόν, ποιες αποχρώσεις πεντικιούρ θα πρέπει να δοκιμάσουμε αυτόν τον Οκτώβριο; Δείτε τις προτάσεις μας και πάρτε έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σας.

Τα πιο σικ βερνίκια για το πεντικιούρ του Οκτωβρίου

#Μαύρο

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που φοράμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στην γκαρνταρόμπα μας. Οπότε είναι απόλυτα λογικό να αποτελεί και μια κλασική απόχρωση για τα δάχτυλα των ποδιών μας. Αν και είναι μια σκούρα απόχρωση, λειτουργεί σαν ουδέτερη, οπότε ταιριάζει με οποιαδήποτε παπούτσια ή σύνολο φοράτε. Είτε πάτε σε χειμωνιάτικους γάμους είτε σε μία έξοδο για ποτό.

Συνδυάζετε το μαύρο με ένα glossy top coat για να διασφαλίσετε ότι το πεντικιούρ σας δείχνει ‘ακριβό’ και περιποιημένο.

#Κερασί

Το κερασί είναι κομψό, διαχρονικό και ιδανικό ως απόχρωση πεντικιούρ για τον Οκτώβριο. Αν το μαύρο και το καφέ δεν είναι το στιλ σας, επιλέγετε το κερασί που εκπέμπει πολυτέλεια. Οι σκούρες κόκκινες αποχρώσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσαρμόσετε το πεντικιούρ σας στο φθινόπωρο και τον χειμώνα, ιδίως αν σας αρέσει η γκάμα του κόκκινου.

Το μυστικό για να κάνετε το πεντικιούρ σας στο σπίτι να μοιάζει επαγγελματικό είναι τα περιποιημένα πετσάκια. Με ένα εργαλείο, όπως ένα ξύλινο στικ, σπρώχνετε πίσω τα πετσάκια γύρω από τη βάση του νυχιού. Αυτό θα βοηθήσει το βερνίκι να εφαρμόζει πολύ πιο σωστά.

#Σοκολατί καφέ

Το σκούρο καφέ κυριαρχεί στα μανικιούρ μας αυτό το φθινόπωρο, και θα το δοκιμάσουμε και στα πόδια μας. Οι κομψές γυναίκες επιλέγουν σκούρες καφέ αποχρώσεις αυτό το μήνα, οι οποίες είναι οι πιο ζεστές εναλλακτικές στο μαύρο. Υπάρχει μια απόχρωση καφέ που ταιριάζει σε όλους, από σκούρο σοκολατί μέχρι κάστανο και καφέ του μανιταριού.

#Γαλλικό

Απέκτησε δυναμική το καλοκαίρι και παραμένει δημοφιλές στα nail salons. Είναι μια ιδανική μεταβατική εμφάνιση από το καλοκαίρι στη νέα σεζόν, γιατί είναι ταυτόχρονα διαχρονική και χαρίζει περιποιημένη εμφάνιση στα νύχια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα