Πρίγκιπας Harry: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Archie και τη Lilibet
Credit: Netflix

O πρίγκιπας Harry είναι ένας περήφανος πατέρας. Μάλιστα, ο δούκας του Σάσεξ δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά για τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet, όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Στο τέλος του περασμένου μήνα, καλεσμένος στα WellChild Awards έδειξε ότι τα παιδιά του είναι διαρκώς στο μυαλό του.

Σύμφωνα με τη Sophie Vokes-Dudgeon, επικεφαλής υπεύθυνη περιεχομένου στο Hello!, ο Harry μίλησε για τον Archie, 5 ετών, και τη Lilibet, 3 ετών, στην εκδήλωση στις 30 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.

«Από τη στιγμή που έφτασε στην αίθουσα υποδοχής, είχε μια μεταδοτική ενέργεια γύρω του και συζητούσε ζωηρά για τα δικά του παιδιά πριν από την εκδήλωση», έγραψε η Vokes-Dudgeon.

Ο περήφανος μπαμπάς μοιράστηκε μια πληροφορία για την εμφάνιση των παιδιών του, ενώ συμπεριέλαβε και τη σύζυγό του, Meghan Markle. «Ο Archie και η Lili έχουν ευλογηθεί με τα πυκνά μαλλιά της μητέρας τους, είπε, αυτοσαρκαστικά, καθώς θαύμαζε ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που η Lili θα μπορεί να καθίσει πάνω στα δικά της», έγραψε η Vokes-Dudgeon.

Ο Harry έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τα μαλλιά των παιδιών του, συγκεκριμένα για το χρώμα τους. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Late Show with Stephen Colbert, ο Harry είπε για την οικογένεια Spencer της μητέρας του πριγκίπισσας Diana: «Το γονίδιο Spencer είναι πολύ, πολύ ισχυρό. Πραγματικά, πίστευα πραγματικά, ειλικρινά στην αρχή της σχέσης μου [με τη Meghan] ότι, αν αυτή η σχέση προχωρήσει και κάνουμε παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση το κόκκινο γονίδιο να επικρατήσει στα γονίδια της γυναίκας μου – αλλά έκανα λάθος!».

Εκτός από τα κόκκινα μαλλιά του Harry, και τα τρία αδέλφια της πριγκίπισσας Diana, η λαίδη Sarah McCorquodale, η λαίδη Jane Fellowes και ο κόμης Charles Spencer, έχουν επίσης κόκκινα μαλλιά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα