Επιδερμίδα με ακμή: 6 foundations που θα καλύψουν τις ανάγκες σας
μέικαπ για επιδερμίδα με ακμή
Credit: @hungvanngo / Instagram

Η ακμή μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε στάδιο της ζωής μας – και όχι μόνο στην εφηβεία. Γι’ αυτό η αναζήτηση των κατάλληλων foundations ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας μπορεί να είναι μια περίπλοκη υπόθεση. Ωστόσο, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές που όχι μόνο καλύπτουν τις ατέλειες, αλλά βοηθούν και στη βελτίωση του θέματος.

Και για να μη μακρηγορούμε άλλο, να ποια διαλέξαμε ως τα καλύτερα foundations που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μιας επιδερμίδας με τάσεις ακμής.

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation

Είναι από τα αγαπημένα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα το αγαπήσετε κι εσείς. Γνωστό για την ελαφριά κάλυψή του και το λαμπερό φινίρισμα, αυτό το foundation είναι ιδανικό αν αναζητάτε μια επιλογή μέτριας κάλυψης που δεν φράζει τους πόρους καθώς δεν περιέχει έλαια και είναι μη φαγεσωρογόνο. Με την κατάλληλη εφαρμογή, μπορεί να προσφέρει ένα αέρινο, ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα.

L’Oréal Infallible Powder Foundation

Αν ψάχνετε μια πιο οικονομική επιλογή, έχουμε την κατάλληλη λύση. Αυτό το compact foundation προσφέρει πλήρη κάλυψη και διαρκεί έως 24 ώρες. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς προσφέρει ένα ομοιόμορφο και ματ αποτέλεσμα, ενώ είναι κατάλληλο για το ακνεϊκό δέρμα, καθώς δεν φράζει τους πόρους ενώ βοηθά στον έλεγχο της γυαλάδας και των ατελειών.

bareMinerals BarePro Powder Foundation

Αυτή η βάση σε μορφή compact πούδρας με ιχνοστοιχεία προσφέρει πλήρη κάλυψη ενώ έχει ελαφριά υφή. Η μη-φαγεσωρογόνος φόρμουλά της είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο και ακνεϊκό δέρμα. Είναι επίσης ανθεκτική στην υγρασία και τη μεταφορά, προσφέροντας έως 24 ώρες έλεγχο της γυαλάδας και 16 ώρες πλήρους κάλυψης αφήνοντας την επιδερμίδα να αναπνέει.

Clinique Acne Solutions Liquid Makeup

Εξειδικευμένη βάση που εξουδετερώνει την ερυθρότητα και συμβάλλει στη μείωση των εξανθημάτων ακμής. Διαθέτει μέτρια κάλυψη και διαρκεί ώρες, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και βοηθά στην καταπολέμηση της υπάρχουσας ακμής και στην πρόληψη της επανεμφάνισής της.

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Powder Foundation

Αν προτιμάτε ματ φινίρισμα και πλήρη κάλυψη, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το foundation σε σκόνη ελέγχει τη γυαλάδα και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων, αφήνοντας το δέρμα να μοιάζει λείο και ομοιόμορφο.

NARS Light Reflecting Advanced Skincare Foundation

Είναι ένα από τα best-sellers της μάρκας καθώς είναι γνωστό για την ικανότητά του να φωτίζει το δέρμα. Διαμορφωμένο με ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, είναι μια υβριδική βάση μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας. Προσφέρει φυσικό φινίρισμα που ‘θολώνει’ και μαλακώνει τις ατέλειες, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα