Al Pacino: Πώς νιώθει που μεγαλώνει ένα μωρό στα 84 του
Ο Al Pacino στην πρεμιέρα της ταινίας «The Irishman» που πραγματοποιήθηκε στο TCL Chinese Theatre στο Χόλιγουντ στις 24 Οκτωβρίου 2019
Credit: 123rf / buzzfuss

Ο Al Pacino έχει υποδυθεί εμβληματικούς ρόλους στη διάκρεια της καριέρας του, αλλά ο εμβληματικότερος όλων είναι αυτός του πατέρα.

Στα νέα του απομνημονεύματα Sonny Boy, που κυκλοφορούν στις 15 Οκτωβρίου από την Penguin Press, ο Pacino, 84 ετών, γράφει με αγάπη για τα τέσσερα παιδιά του, την Julie, 34, που απέκτησε με την εκπαιδεύτερια ηθοποιού Jan Tarrant, τους 23χρονους δίδυμους Anton και Olivia, που απέκτησε με την ηθοποιό Beverly D. ‘Angelo και τον Roman, 16 μηνών, με την παραγωγό Noor Alfallah.

Και σε μια συνέντευξη στο PEOPLE αυτής της εβδομάδας, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

«Είναι τόσο υπέροχο να έχεις παιδιά. Εγώ το λάτρεψα. Με άλλαξε, αν θέλετε να το πείτε, τόσο το καλύτερο. Με άλλαξε για μια ζωή. Και η ιδέα ότι εστιάζεις σε άλλους ανθρώπους που τυχαίνει να είναι τα παιδιά σου… υπάρχει η αγάπη».

Ο θρυλικός ηθοποιός καλωσόρισε τον μικρότερο γιο του τον Ιούνιο του 2023. Ερωτηθείς πώς είναι διαφορετική η πατρότητα αυτή τη φορά, είπε: «Λοιπόν, είναι πάντα το ίδιο. Είναι πάντα το ίδιο. Είναι ένα μίνι θαύμα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Το λατρεύω, χαίρομαι πολύ που βλέπω τα παιδιά μου. Είναι υπέροχο».

Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη στους New York Times, αν ο γιος του βρισκόταν πίσω από την απόφασή του να γράψει τα απομνημονεύματά του, ο Pacino είπε: «Αυτός είναι ένας από τους λόγους, φυσικά. Και αυτή ήταν μια εκστρατεία για μένα να μείνω για λίγο ακόμη, αν είναι δυνατόν».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα