Γωγώ Ατζολετάκη: «Έφτασα στα 71 και δεν είμαι δυστυχισμένη»
Γωγώ Ατζολετάκη
Credit: studio4_ert/Instagram

Η Γωγώ Ατζολετάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία είχε αναδειχθεί “Σταρ Ελλάς” στα καλλιστεία του 1971, μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο. Αποκάλυψε μάλιστα, κάτι που της είχε πει ο ενδυματολόγος Γιάννης Μετζικώφ όταν είχαν συνεργαστεί το 1985.

«Μια μέρα βαφόμουν στο καμαρίνι και έρχεται ο Γιάννης και κάθισε απέναντί μου και με κοιτούσε που βαφόμουν, στολιζόμουν… του λέω, “τι κοιτάς βρε Γιάννη”; Μου λέει, “όταν γίνεις 50 χρόνων θα πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένη γιατί δεν θα είσαι τόσο όμορφη όσο είσαι τώρα”. Μου έκανε εντύπωση αυτό που είπε. Του λέω “βεβαίως θα έχω μια φθορά του χρόνου, λογικό για όλους τους ανθρώπους, αλλά ελπίζω να μην είμαι βρε Γιάννη δυστυχισμένη”», είπε η Γωγώ Ατζολετάκη.

Και συνέχισε: «Τώρα έφτασα στα 71 και δεν είμαι δυστυχισμένη. Έχω μια πλήρης ζωή πίσω μου. Όλοι έχουμε ένα θέμα με τον χρόνο, κακά τα ψέματα. Δεν είναι μόνο το πρόσωπο, είναι το σώμα που βαραίνει, είναι οι αρθρώσεις, είναι τα γόνατα, είναι πολλά δηλαδή που δεν μπορούν πλέον να σου… συμπαρασταθούν. Γυμνάζομαι, κολυμπώ, περπατώ πάρα πολύ, γιατί θέλω το σώμα μου να ικανοποιεί την επιθυμία μου, να ανέβω μια σκάλα, να ανέβω μια ανηφόρα, να μην νιώσω ξαφνικά άχρηστη, ότι δεν μπορώ να κάνω πράγματα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα