Περήφανη μητριά η Salma Hayek – Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον γιο της Linda Evangelista
Credit: Salma Hayek Pinault/Instagram

Η Salma Hayek εκφράζει την αγάπη της για τον θετό γιο της την ημέρα των 18ων γενεθλίων του με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Η 58χρονη σταρ ανέβασε σειρά φωτογραφιών όπου βλέπουμε τον 18χρονο Augustin “Augie” James σε διασκεδαστικά οικογενειακά στιγμιότυπατον έρωτά της για τον θετό γιο της τη μεγάλη του μέρα.

Ο έφηβος είναι γιος του συζύγου της Hayek, François-Henri Pinault και του supermodel Linda Evangelista.

Ξεκινώντας την ανάρτησή της, η Hayek ανέβασε μια πρόσφατη φωτογραφία της με τον θετό γιο της, ενώ απολαμβάνουν μια βόλτα με σκάφος. Η περήφανη μητριά τυλίγει στοργικά τα χέρια της γύρω από τον Augie, ενώ εκείνος την αγκαλιάζει και χαμογελά πλατιά στον φωτογραφικό φακό.

“Ευτυχισμένα 18α γενέθλια Augie είσαι επισήμως ένας ενήλικας άντρας που μόλις έγινε νόμιμος τουλάχιστον στο Μεξικό και τη Γαλλία. Η ευγενική σου καρδιά είναι σαν θεραπευτικό χάδι στη ζωή μας γιατί φέρνεις ζεστασιά και φως σε όλους γύρω σου. Συνέχισε να φέρνεις γέλιο και χαρά. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης όπου βλέπουμε φωτογραφίες του έφηβου με τον πατέρα του αλλά και με τη διάσημη μητέρα του, Evangelista, καθώς και με την κόρη της Hayek με τον Pinault, Valentina.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει επίσης στιγμιότυπα με τα άλλα δύο παιδιά του Pinault, την κόρη Mathilde και τον γιο François.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα