Νέα δημόσια εμφάνιση του Bruce Willis εν μέσω της μάχης που δίνει με την άνοια
Credit: Emma Heming Willis/Instagram

Ο Bruce Willis έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Studio City την Παρασκευή, καθώς ο 69χρονος ηθοποιός συνεχίζει τη μάχη του με την αφασία και τη μετωποκροταφική άνοια. Ο πρωταγωνιστής του “Die Hard” εθεάθη να κάθεται στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου Range Rover, κάνοντας βόλτα στην αριστοκρατική γειτονιά του Λος Άντζελες.

Φορώντας ένα απλό λευκό μπλουζάκι, ο Willis φαινόταν ελαφρώς κουρασμένος καθώς κοιτούσε έξω από το παράθυρο. Αυτή η δημόσια εμφάνιση έρχεται λίγο μετά την ενθαρρυντική ενημέρωση της κόρης του, Rumer Willis, για την κατάστασή του, καθησυχάζοντας τους θαυμαστές της ότι ο πατέρας της τα πηγαίνει «υπέροχα» παρά τις προκλήσεις του.

Η οικογένειά του ήταν στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της υγείας του, προσφέροντάς του υποστήριξη σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει για την υγεία του.

Στην ανάρτησή της τον Αύγουστο, η Rumer μοιράστηκε μια εικόνα της ίδιας να κρατά το χέρι του πατέρα της, ενώ απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με το πώς τα πάει ο ηθοποιός εν μέσω των προβλημάτων υγείας του. Η Rumer είπε: «Είναι υπέροχα. Τον αγαπώ τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα