North West: Η μπηχτή στη μαμά της Kim Kardashian για τις μαγειρικές της ικανότητες
kim kardashian north
Credti: Kim Kardashian/Instagram

Η North West δεν χαρίζεται στη μαμά της Kim Kardashian. Η 11χρονη κόρη της Kardashian με τον Kanye West φαίνεται πως είναι ο πιο σκληρός κριτής της μαμάς της και δεν διστάζει να φέρει την τηλεπερσόνα σε δύσκολη θέση ακόμη και δημοσίως.

Σε μια συζήτηση μαμάς-κόρης για το περιοδικό Interview, η Kim έβαλε τη North West να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων με πάθος και ειλικρίνεια: “Λοιπόν, σοβαρά τώρα, πώς είναι η μαγειρική μου;” ρώτησε η Kardashian χωρίς να περιμένει τόση ειλικρίνει από το μεγαλύτερο παιδί της.

Η North φρόντισε να την εκθέσει λέγοντας: “Δεν έχεις μαγειρέψει για εμάς για πάρα πολύ καιρό… Την τελευταία φορά που μαγείρεψες ήταν πριν από δύο Halloween”

Η μικρή αποκάλυψε ότι η 43χρονη Kardashian έφτιαξε mac and cheese για την ειδική περίσταση. “Και τηγανητό κοτόπουλο και ψωμί καλαμποκιού“, υπενθύμισε η ιδρύτρια της Skims στην κόρη της. “Είναι καλό αυτό το ένα γεύμα;”

Η North επιβεβαίωσε ότι ήταν “καλό”, αλλά είπε ότι η μαμά της είναι “πολύ καλή” στο να της φτιάχνει “αγγούρια και αλάτι”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η North δήλωσε ότι αν μπορούσε “να φάει μόνο ένα πράγμα για το υπόλοιπο της ζωής της, θα ήταν αγγούρια και αλάτι – ή κρεμμύδια”.

“Αγαπάς τα ψητά κρεμμύδια”, απάντησε η μαμά της.

Τον Ιούνιο του 2023, η μικρότερη αδερφή της North, Chicago West, κατηγόρησε προηγουμένως τη μαμά τους επειδή δεν μαγείρευε και χρησιμοποιούσε ιδιωτικό σεφ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα