Δύσκολες ώρες για την Jessica Chastain – Η συγκινητική ανακοίνωση
Jessica Chastain
Credit: Jessica Chastain / Instagram

Η Jessica Chastain περνά δύσκολες στιγμές καθώς η πολυαγαπημένη της γιαγιά, Marilyn Herst, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση με μια ανάρτησή της στο Instagram

«Η όμορφη γιαγιά μου Marilyn, την οποία πολλοί από εσάς έχετε γνωρίσει σε διάφορες εκδηλώσεις, διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο του μαστού», έγραψε η Chastain.

«Αυτή την εβδομάδα, ταξίδεψα για να συναντηθώ με τους καταπληκτικούς γιατρούς και χειρουργούς της που της παρέχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα», συνέχισε η σταρ. «Είμαι ευγνώμων στο απίστευτο προσωπικό του νοσοκομείου».

Πρόσθεσε: «Είναι πολύ ζόρικη μαχήτρια και ξέρω ότι θα το ξεπεράσει αυτό».

«Προς τιμή του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, μου ζήτησε να υπενθυμίσω σε όλους σας: προγραμματίστε τη μαστογραφία σας σήμερα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Είσαι τόσο σημαντική για τόσους πολλούς ανθρώπους – παρακαλώ βάλε αυτό σε προτεραιότητα. #BreastCancerAwareness #GetChecked #Early Detection».

Η ανάρτηση στο Instagram περιείχε επίσης ένα βίντεο της Herst που έλεγε στους followers του Chastain για το ότι ένιωθε ένα μικρό εξόγκωμα στο στήθος της, το ανέφερε στους γιατρούς της κατά τη διάρκεια της ετήσιας εξέτασης και έκανε μαστογραφία.

Η Herst τώρα νοσηλεύεται για καρκίνο του μαστού. «Νιώθω τόσο ευγνώμων για το γεγονός ότι το βρήκα τόσο νωρίς γιατί είναι τόσο θεραπεύσιμο», είπε. «Αλλά αν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας και δεν ελέγχετε τον εαυτό σας ή ακόμη και κάνετε τακτικές μαστογραφίες σας, μπορεί να μην το προλάβετε νωρίς και μπορεί να μην σας βοηθήσει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα