Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους
Credit: Εκπομπή Weekenders/Ant1

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του Φανή Γιαβρίδου το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα. Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε και η βάφτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Αλκίνοος.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, αλλά αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του. Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισε φυσικά ο αδερφός του γαμπρού, Σάκης Ρουβάς, που έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από την Κάτια Ζυγούλη.

Παρόντες στα δυο μυστήρια όμως, ήταν και κάποιοι πρώην παίκτες του Survivor με τους οποίους ο Απόστολος Ρουβάς είχε έρθει αρκετά κοντά κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Στάθης Σχίζας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Γιώργος Κατσαούνης και Νίκος Γιάννης ήταν μερικοί από τους πρώην συμπαίκτες του Απόστολου Ρουβά στο Survivor που έδωσαν το παρών στον γάμο του με τη Φανή Γιαβρίδου.

Μετά το γάμο και τη βάφτιση ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε εστιατόριο στον Σχοινιά, με το νεόνυμφο ζεύγος να διασκεδάζει μέχρι το πρωί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα