Ian Somerhalder: Το “καυτό” παρελθόν του ως ένα από τα πιο σέξι αγόρια του People
Ian Somerhalder
Credit: Ian Somerhalder /Instagram

Ο Ian Somerhalder είναι ευγνώμων για τις ημέρες που ήταν πασίγνωστος καρδιοκατακτητής της μικρής οθόνης.

Αφού έκανε τη μεγάλη του επιτυχία στο Lost το 2004, ο ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο του κακού αγοριού και βαμπίρ Damon Salvatore στο The Vampire Diaries το 2009, κάτι που τον εκτόξευσε στην κορυφή.

Μιλώντας αποκλειστικά με το PEOPLE για τη συνεργασία του με τη Nutro, ο Somerhalder, 45 ετών, έκανε μια αναδρομή στο “καυτό” παρελθόν του, συμπεριλαμβανομένου του ότι συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 50 πιο σέξι ανδρών του Teen People πριν από δύο δεκαετίες, τον Οκτώβριο του 2004.

Ενώ ο Somerhalder λέει στο PEOPLE ότι είχε μεγάλη συνείδηση ​​της εικόνας του ως«καρδιοκατακτητής» παλιά, πλέον, ως ενήλικας, βλέπει πολύ διαφορετικά τον τίτλο του.

Αν και ο ηθοποιός σημειώνει ότι το να ποζάρει στο εξώφυλλο περιοδικών και να συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τους πιο σέξι σταρ ήταν «πολύ σημαντικό» και «κίνησε τη βελόνα» στην καριέρα του εκείνη την εποχή, σήμερα, είναι πολύ πιο επικεντρωμένος σε έργα κοντά στην καρδιά του, όπως το περιβαλλοντικό του έργο και η ανατροφή των παιδιών του με τη σύζυγό του Nikki Reed, 36 χρόνων.

«Όταν φτάνεις σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, λες: Εντάξει, θέλω να επικεντρωθώ στην οικογένεια και στο μέλλον της γεωργίας και των τροφίμων και της ενέργειας και στα μεγάλα πράγματα. Δεν χρειάζεται να κυνηγάω βραβεία και οτιδήποτε θα με έκανε να νιώσω καλύτερα με τον εαυτό μου», είπε.

Κοιτάζοντας πίσω στα προηγούμενα χρόνια του, ο Somerhalder παραδέχεται ότι υπάρχουν «μερικές βελτιώσεις» που θα μπορούσε να είχε κάνει ή συμβουλές που θα έδινε στον εαυτό του, αλλά ήταν περισσότερο επιχειρηματικές παρά προσωπικές.

«Στην ουσία των πραγμάτων, δεν νομίζω ότι θα άλλαζα πραγματικά κάτι, εκτός ίσως από το Lost», παραδέχεται. «Ίσως παραπονέθηκα για την παροχή σνακ ή ποτών στο τμήμα πραγωγής ή κάτι τέτοιο, εμφανίστηκα αργοπορημένος δύο φορές, στην πραγματικότητα άργησα πραγματικά μια φορά. Ήμουν τόσο κουρασμένος από το προηγούμενο βράδυ, που κοιμήθηκα παρά τα ξυπνητήρια».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα