Η Sofia Vergara φόρεσε ένα τέλειο παντελόνι -Ιδανικό από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βραδινό ραντεβού
Sofia Vergara
Credit: Sofia Vergara/Instagram

Η Sofia Vergara, η βασίλισσα του cool στο στιλ, μας έδωσε για άλλη μια φορά το απόλυτο fashion inspo για το φθινόπωρο. Βγαίνοντας για δείπνο στη Νέα Υόρκη με φίλους, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Συνδύασε την κομψότητα με το sexiness. Το look της; Ιδανικό για τα πρώτα δροσερά βράδια της σεζόν και τέλειο αν βαρεθήκαμε να φοράμε φορέματα.

Το Look

Η Sofia Vergara επέλεξε ένα outfit που μας δείχνει πώς να παίξουμε με τις αντιθέσεις. Ξεκίνησε με ένα δερμάτινo παντελόνια με εξαιρετικά φαρδιά γραμμή και χαμηλή μέση, που της έδιναν ένα χαλαρό και street style vibe. Το συγκεκριμένο είχε φαρδιά εφαρμογή που θυμίζει φόρμες και έκανε τη διαφορά με την casual chic διάθεσή του. Η ηθοποιός ανέδειξε το παντελόνι με ένα μαύρο κορσέ με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς, ένα στράπλες κομμάτι που τόνιζε τη σιλουέτα με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Όμως, η Sofia δεν σταμάτησε εκεί. Έριξε στους ώμους της ένα ριγέ σακάκι σε μαύρο και λευκό, δίνοντας μια επαγγελματική πινελιά στο look της και δείχνοντάς μας πώς μπορούμε να πάμε από το γραφείο σε ένα πιο επίσημο βραδινό ραντεβού! Για τα αξεσουάρ, διάλεξε ένα μπορντό YSL clutch και καπιτονέ μαύρες γόβες, με λευκές λεπτομέρειες που φαίνονταν ελαφρώς κάτω από το φαρδύ δερμάτινο παντελόνι της.

Το στιλ της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά κοσμήματα, ανάμεσά τους τεράστια διαμαντένια σκουλαρίκια και layering από βραχιόλια με λαμπερές πέτρες. Όσον αφορά το beauty κομμάτι, κράτησε τα καραμελέ μαλλιά της ίσια και απλά, με μια καθαρή μεσαία χωρίστρα. Το μακιγιάζ της τέλος ήταν διακριτικά σέξι όπως πάντα με απαλή σκιά ματιών και φυσικό κραγιόν.

Πώς μπορούμε κι εμείς να φορέσουμε το δερμάτινο παντελόνι το βράδυ

Το δερμάτινο παντελόνι είναι ένα από τα πιο hot trends για το φθινόπωρο και μπορούμε εύκολα να το φορέσουμε για μια βραδινή έξοδο. Η Sofia μάς έδειξε τον τέλειο τρόπο: συνδυάζουμε λίγο από το office στιλ με μια σέξι πινελιά.

Δερμάτινο παντελόνι με φαρδιά γραμμή

Για να το πετύχουμε, επιλέγουμε ένα δερμάτινο παντελόνι με φαρδιά γραμμή και χαλαρή εφαρμογή. Αυτό θα δώσει στο look μας το απαραίτητο cool στοιχείο, χωρίς να δείχνει υπερβολικά επίσημο. Το χαμηλό ύψος στη μέση προσθέτει άνεση και έναν αέρα 90s.

Σέξι στράπλες τοπ

Το δεύτερο βασικό στοιχείο είναι το τοπ. Ένας στράπλες κορσές, όπως της Sofia, είναι η τέλεια επιλογή γιατί τονίζει τη σιλουέτα και δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το φαρδύ παντελόνι. Επιλέγουμε μαύρο ή κάποιο άλλο γήινο χρώμα για να κρατήσουμε τη συνολική εμφάνιση ισορροπημένη.

Διακριτικά αξεσουάρ

Συνδυάζουμε το outfit μας με μίνιμαλ κοσμήματα και ένα εντυπωσιακό clutch για να προσθέσουμε κομψότητα. Αν θέλουμε να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την εμφάνιση, επιλέγουμε ένα oversized σακάκι και το ρίχνουμε χαλαρά στους ώμους μας.

Το αποτέλεσμα; Ένα εύκολο, εντυπωσιακό σύνολο που φωνάζει στιλ χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολύ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα