Αυτά τα Crocs για σκύλους μάς έχουν ξετρελάνει -Cuteness Overload!
Σκύλος φοράει crocs
Credit: Therealbeast/Instagram

Ποιος είπε ότι τα Crocs είναι μόνο για εμάς τους ανθρώπους; Τώρα οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να συμμετέχουν στο στιλ και την άνεση που όλες αγαπήσαμε χάρη στα δημοφιλή άσχημα παπούτσια, με τα νέα Pet Crocs! Ναι, καλά διαβάσατε! Tο δημοφιλές brand λανσάρει παπούτσια για σκύλους και τα σχέδια είναι τόσο υπέροχα και cutesy. Ανυπομονείτε;

Η Ιδέα Πίσω Από Τα Pet Crocs

Πόσες φορές έχετε δει σκύλους να προσπαθούν να φορέσουν τα Crocs σας ή έχετε σκεφτεί, «γιατί δεν υπάρχουν Crocs και για αυτά;». Ε, η Crocs μάλλον μας άκουσε! Μετά από χρόνια αιτημάτων και ατελείωτες φωτογραφίες που έστελναν οι ιδιοκτήτες σκύλων (ναι, τα σκυλιά τους φορούσαν τα κανονικά Crocs!), η εταιρεία αποφάσισε να φέρει στην πραγματικότητα τα Pet Crocs. Ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα προϊόντα στην ιστορία του brand, και επιτέλους ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα.

Η Μεγάλη Συνεργασία

Για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα, η Crocs ενώνει τις δυνάμεις της με την BARK. Μια εταιρεία που έχει ειδίκευση σε παιχνίδια και προϊόντα για σκύλους, ακόμα και σε αεροπορικές υπηρεσίες μόνο για τα αγαπημένα μας κατοικίδια! Μαζί, δημιούργησαν το τέλειο παπούτσι για τους σκύλους μας, που είναι άνετο, ανθεκτικό και φυσικά, στιλάτο.

Η παγκόσμια κυκλοφορία των Pet Crocs ξεκινάει στις 23 Οκτωβρίου, την επίσημη μέρα του Croc Day.

Τι ακριβώς είναι τα Pet Crocs;

Είναι μικρές, ελαφριές μπότες από EVA foam (αιθυλένιο-βινύλιο), που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και είναι εξαιρετικά άνετες για το σκύλο μας. Όχι μόνο θα είναι άνετες, αλλά και ανθεκτικές, ώστε οι σκύλοι μας να κάνουν τις βόλτες τους με στιλ χωρίς αυτές να χαλάνε. Το κάνετε εικόνα; Ένας σκύλος με Crocs που βγαίνει για βόλτα το απόγευμα, φωσφορίζοντας στο σκοτάδι! Και μόνο η ιδέα μας κάνει να χαμογελάμε.

Στιλ Crocs Και Για Εμάς

Και το καλύτερο; Μπορούμε να ταιριάξουμε τα Crocs μας με τα Pet Crocs του σκύλου μας! Οι άνθρωποι της Crocs σχεδίασαν matching clogs για εμάς, που κυκλοφορούν παράλληλα με αυτά για σκύλους. Και τα δύο κυκλοφορούν σε ένα funky μαρμάρινο σχέδιο με δύο χρώματα, το Green Slime (πράσινο) και το Pink Dragon Fruit (ροζ), και φωσφορίζουν και αυτά στο σκοτάδι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα