Viral η 94χρονη γιαγιά Droniak – Οι εννέα λόγοι που παράτησε τον σύντροφό της
Grandma Droniak
Credit: Grandma Droniak / Instagram

Η 94χρονη γιαγιά Droniak είναι μια σταρ του TikTok και έχει κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών με τα βιντεάκια της. Τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον σύντροφό της, ενώ τώρα με ένα καινούργιο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους -ξεκαρδιστικούς- λόγους οι οποίοι οδήγησαν στον χωρισμό.

Αρχικά η 94χρονη σταρ του διαδικτύου είπε στους θαυμαστές της ότι επρόκειτο να χωρίσει με τον άνδρα, που δεν κατονομάζεται, γράφοντας: “Πείτε στους παππούδες σας ότι είμαι ξανά στην αγορά”.

Η γιαγιά D – της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Lillian – εξήγησε τώρα τους εννέα λόγους πίσω από τον χωρισμό τους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι κακές οδηγικές και διατροφικές του συνήθειες.

Η αγαπημένη γιαγιά αποκάλυψε επίσης ότι ο πρώην της κάποτε της είπε επίσης να “σκάσει”, κάτι που επέμεινε ότι δεν θα ανεχόταν σε μια σχέση. Επιδεικνύοντας τη λίστα των λόγων της με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε: “Λόγοι για τους οποίους παράτησα το αγόρι μου. Όλοι θέλουν να μάθουν γι’ αυτό θα σας πω. Έχω πολλούς λόγους. Μια φορά μου είπε να το βουλώσω και δεν μου αρέσει αυτό. Κανείς δεν μου λέει να το βουλώσω. Αυτό είναι κακία! Ποτέ μην αφήνεις έναν άντρα να σου πει να το βουλώσεις. Γιατί αυτό δεν είναι ωραίο.

Συνεχίζοντας να εξηγεί τους λόγους για το τέλος του ειδυλλίου τους, η γιαγιά D πρόσθεσε ότι κάποτε “παραλίγο να τη σκοτώσει” με την κακή οδήγησή του.

Είπε: “Είναι ένας Λέων και έπρεπε να το ξέρω, είναι κακός οδηγός και παραλίγο να σκοτωθώ, οπότε δεν πρόκειται να καθίσω στο αυτοκίνητο μαζί του πια. Και έχει κακό μουσικό γούστο – δεν ξέρει καν την Taylor Swift. Είναι επιλεκτικός στο φαγητό, πάντα παραπονιέται, οπότε δεν μπορούσα να τον πάω πουθενά. Το κρεβάτι του δεν είχε κεφαλάρι. Μπορείτε να το πιστέψετε; Ένας μεγάλος άντρας. Και είναι πολύ κοντά στην πρώην του. Έχω μπλοκάρει όλους τους πρώην μου, γιατί είμαι καλή σύντροφος.

Ποτέ δεν μου είπε ότι δείχνω ωραία, δείχνω ωραία κάθε μέρα. Εγώ έσκιζα και δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αλλά του εύχομαι τα καλύτερα! Σας παρακαλώ μην του στείλετε μίσος γιατί δεν είναι σωστό. Ευχαριστώ για την υποστήριξη! Σας αγαπώ!”

Εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους, η γιαγιά D φαίνεται πως δεν μετάνιωσε για την απόφασή της, καθώς δήλωσε ότι η ζωή είναι καλύτερη ως single. Είπε: “Αυτό είναι το ντύσιμό μου αφού παράτησα τον φίλο μου. Είναι η εποχή του χωρισμού! D-U-M-P, παρατήστε τον! Το να είσαι ελεύθερη είναι καλύτερο. Ποτέ δεν ήμουν πιο όμορφη. Σας αγαπώ!”

Έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: “Παράτησέ τον αν το σκέφτεσαι!”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα