Gigi Hadid: Το σπάνιο σχόλιο για τον σύντροφό της Bradley Cooper
Gigi Hadid
Credit: Gigi Hadid/Instagram

Η Gigi Hadid και ο Bradley Cooper κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και ίσως γι’ αυτό προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι το μοντέλο, που άνοιξε το show της Victoria’s Secret, αναφέρθηκε στον σύντροφό της και σχολίασε την απουσία του από την επίδειξη.

Ο Bradley Cooper δεν θα παρευρέθη στην επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, αλλά φαίνεται πως εξέφρασε τη στήριξή του στη σύντροφό του από τον καναπέ του.

Το supermodel, 29 ετών, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός θα την ενθάρρυνε… εξ αποστάσεως, μιλώντας στο «Entertainment Tonight» λίγες ώρες πριν από το πολυαναμενόμενο show.

«Θα παρακολουθεί από το σπίτι του απόψε», είπε η Hadid, σημειώνοντας ότι ο Cooper είχε «καθήκον μπαμπά» για την 7χρονη κόρη του Lea De Seine.

«Αλλά [είναι] τόσο υποστηρικτικός», είπε η Hadid. «Και έχω φίλους που ήρθαν! Τόσοι πολλοί φίλοι». Οι φήμες για ειδύλλιο του μοντέλου με τον σταρ ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2023, αφού εθεάθησαν σε ένα ραντεβού για δείπνο και στη συνέχεια σε μια ρομαντική απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα