Dakota Johnson: Φόρεσε το απόλυτο Old Money φθινοπωρινό σύνολο με γούνα
Dakota Johnson
Credit: Dakota Johnson/Instagram

Το φθινόπωρο έφτασε για τα καλά και μαζί του η αλλαγή στις γκαρνταρόμπες μας. Η ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης γεμίζει με τη μυρωδιά του pumpkin spice, ενώ το Halloween και οι γιορτές της Ημέρας των Ευχαριστιών πλησιάζουν. Με τον ίδιο τρόπο που προσαρμόζουμε την καθημερινότητά μας σε αυτή την cozy εποχή, έτσι κάνουν και οι αγαπημένες μας celebrities. Πρώτη στη λίστα με τις φθινοπωρινές εμφανίσεις λοιπόν, είναι η Dakota Johnson, που ξέρει πάντα τι να φορά σύμφωνα με την εποχή και το vibe της στιγμής. Αυτή τη φορά, όμως, μας έδειξε κάτι διαφορετικό. Mία νέα αισθητική που παραπέμπει στο κλασικό “old money” στιλ με άρωμα από το «ακριβό» Upper East Side.

Γούνα Με Flats

Τι φόρεσε η αγαπημένη Dakota για να κάνει τις βόλτες στο κρύο Μανχάταν; Πρώτο και κύριο, το εντυπωσιακό γούνινο παλτό της ήταν το statement κομμάτι που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Το πολυτελές αυτό πανωφόρι της έδωσε την απαραίτητη αίγλη που συναντάμε στο στιλ των πλουσίων κληρονόμων της Νέας Υόρκης. Συνδύασε το παλτό με ένα απλό αλλά chic πλεκτό πουλόβερ και ένα κλασικό τζιν. Μπορεί να δείχνει casual, αλλά ο τρόπος που το ολοκλήρωσε με τα αξεσουάρ απογείωσε το σύνολο.

Στη συνέχεια, επέλεξε μποτάκια από μαύρο δέρμα του brand The Row, ένα όνομα γνωστό για τα μίνιμαλ αλλά πανάκριβα κομμάτια του. Τα κομψά αυτά παπούτσια ενίσχυσαν την όλη “rich girl” αισθητική, ενώ η suede τσάντα τύπου χιαστί με την ίδια επωνυμία πρόσθεσε μια πινελιά πολυτέλειας χωρίς να «φωνάζει» για προσοχή. Στα αξεσουάρ, η Dakota έβαλε ένα καπέλο των New York Mets και στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

Το “Old Money” Trend

Το στιλ που μας έδειξε η Dakota Johnson δεν είναι απλώς μια προσωπική της επιλογή. Αλλά μια τάση που ξεχωρίζει στη μόδα -το στιλ του “old money” ή αλλιώς του “πλούσιου κοριτσιού”. Είναι ένα trend που παραπέμπει στην κομψότητα και την πολυτέλεια και που δεν χρειάζεται να επιδεικνύεται φανερά. Είναι το είδος της εμφάνισης που μοιάζει ανεπιτήδευτο, αλλά οι λεπτομέρειες—τα ακριβά υλικά, τα διακριτικά logos και τα κλασικά κομμάτια—μαρτυρούν την ποιότητα και… την τιμή του.

Όσες δοκιμάζουν το “old money” look κάνουν focus στην ποιότητα αντί για την ποσότητα. Επενδύουν σε διαχρονικά κομμάτια, όπως γούνινα παλτό, δερμάτινα αξεσουάρ και ποιοτικά basic ρούχα που είναι χρήσιμα κάθε σεζόν. Το πλεονέκτημα αυτού του στιλ είναι ότι, ενώ μπορεί να δείχνει λιτό, αποπνέει μια αίσθηση δύναμης και πολυτέλειας. Δεν χρειάζεται να κρατάς μια τσάντα με εμφανές logo για να κάνεις εντύπωση. Το σημαντικό είναι να δείχνεις καλά ντυμένη με κομμάτια που μιλάνε από μόνα τους!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα