Back To Black: 7 μαύρα μανικιούρ που μας βάζουν σε Halloween mood
Μαύρα νύχια με εφέ καπνού
Credit: Sangsungnails/Instagram

Το Halloween πλησιάζει και μαζί του φέρνει την τέλεια αφορμή για πειραματισμούς με το πιο μυστήριο και σκοτεινό χρώμα: το απόλυτο μαύρο. Αν λοιπόν διστάζετε να το τολμήσετε στο μανικιούρ σας, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας προσεγγίζοντας αυτήν την πιο μυστηριώδη, σαγηνευτική αισθητική. Τα μαύρα νύχια δεν είναι μόνο δραματικά, αλλά μπορούν να γίνουν και εξαιρετικά κομψά, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξουμε.

7 κομψές ιδέες για μαύρο μανικιούρ

Μαύρες Καρδιές

Τι πιο γλυκό από καρδούλες; Ειδικά όταν είναι σε μαύρο χρώμα! Το συγκεκριμένο μανικιούρ έχει μια παιχνιδιάρικη και ταυτόχρονα ροκ διάθεση. Η αντίθεση δημιουργεί ένα ιδιαίτερο εφέ που είναι όσο σκοτεινό πρέπει για την εποχή, αλλά έχει και μια τρυφερή πλευρά. Ένα απόλυτα ισορροπημένο μανικιούρ που παίζει με τη ρομαντική μας διάθεση και ταυτόχρονα αποπνέει κάτι μυστηριώδες.

Glittery Black

Λατρεύουμε τη λάμψη και τι καλύτερο από ένα μαύρο μανικιούρ με γκλίτερ; Το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό και συνδυάζει την αίγλη με τον πιο σκοτεινό τόνο, παραπέμποντας στον ουρανό με τα άστρα. Το glittery black είναι το απόλυτο go-to για τις βραδινές μας εξόδους ή για το Halloween party που σχεδιάζουμε.

Χρυσές Ανταύγειες

Μαύρο και χρυσό: ένας συνδυασμός που ποτέ δεν αποτυγχάνει. Για ένα πιο κομψό και πολυτελές look, προσθέτουμε χρυσές λεπτομέρειες πάνω από τα μαύρα νύχια μας, όπως οι λεπτές γραμμές ή μικρές χρυσές πινελιές που θα φωτίσουν το σκοτεινό φόντο ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο ταιριάζει με τη δική μας αισθητική.

Σκέτο και Σοφιστικέ

Αν προτιμάμε κάτι πιο μίνιμαλ, το σκέτο μαύρο είναι πάντα μια ασφαλής και chic επιλογή. Μοντέρνο και πάντα στη μόδα, το κλασικό μαύρο μανικιούρ αποπνέει σοφιστικέ διάθεση χωρίς υπερβολές. Επιπλέον, μπορεί να ταιριάξει με οποιοδήποτε στιλ και περίσταση, από το γραφείο μέχρι το βραδινό ποτό.

Μαύρες Γάτες

Για όσες αγαπάμε τις γάτες, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος να τις ενσωματώσουμε στο μανικιούρ μας. Μικρές μαύρες γατούλες, είτε στολισμένες σε ένα-δυο νύχια είτε σε όλα, προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη αλλά spooky πινελιά, ό,τι πρέπει για το Helloween.

Halloween Vibes

Αν θέλουμε να μπούμε στο απόλυτο mood, μπορούμε να συνδυάσουμε διάφορα σύμβολα της εποχής σε ένα μόνο μανικιούρ. Μαύρες νυχτερίδες, φαντασματάκια, κολοκύθες και αράχνες πάνω από μια μαύρη ή nude βάση δημιουργούν ένα ‘σκοτεινό’ μεν χιουμοριστικό δε αποτέλεσμα. Κάθε νύχι μπορεί να λέει και μια διαφορετική ιστορία, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο δημιουργικό όσο και διασκεδαστικό.

Μαύρο Κροκό

Το κροκό μοτίβο έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα άρα τι καλύτερο από ένα μαύρο κροκό μανικιούρ; Το ανάγλυφο εφέ του κάνει τα νύχια να δείχνουν πιο σέξι και τολμηρά, ενώ το σκοτεινό χρώμα προσδίδει μυστήριο. Το μαύρο κροκό είναι για όσες από εμάς θέλουμε κάτι ιδιαίτερο και extravagant, χωρίς να ξεφεύγουμε από τη γοητευτική απλότητα του μαύρου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα