Κάπα: Πώς θα φορέσουμε με στιλ το πιο hot πανωφόρι της σεζόν
Κάπα
Credit: Yoyokulala/Instagram

Αν υπάρχει ένα πανωφόρι που φέτος έχει γίνει το απόλυτο must-have, αυτό είναι η κάπα! Χάρη στον οίκο Chloe και τις τολμηρές του δημιουργίες, η κάπα έχει επανέλθει δυναμικά στην κορυφή των trends, κλέβοντας την παράσταση με το chic και ταυτόχρονα έντονο στιλ της. Είναι το κομμάτι που μπορεί να απογειώσει κάθε μας εμφάνιση, συνδυάζοντας κομψότητα και φινέτσα με έναν μοναδικό, παιχνιδιάρικο τρόπο. Είτε θέλουμε να προσθέσουμε μια δόση δραματικότητας στο look μας, είτε απλώς να νιώσουμε τη ζεστασιά της με το πιο στιλάτο τρόπο, η κάπα είναι εδώ για να μας εμπνεύσει.

Πάμε να δούμε πώς θα φορέσουμε την viral κάπα φέτος, με τους πιο φρέσκους και σύγχρονους συνδυασμούς!

Με μίνι φόρεμα και over-the-knee μπότες

Τίποτα δεν πάει καλύτερα με μια κάπα από ένα μίνι φόρεμα και ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες. Αυτό το στιλ αποπνέει θηλυκότητα και κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί έναν αέρα μυστηρίου. Η κάπα δημιουργεί την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο σέξι και το σοφιστικέ, προσθέτοντας κίνηση και όγκο στο look.

Με το no pants trend

Το no pants trend είναι εδώ για να μείνει και τι καλύτερο από το να το συνοδεύσουμε με μια εντυπωσιακή κάπα; Ένας τρόπος για να κάνουμε statement χωρίς να προσπαθήσουμε πολύ. Φορώντας την κάπα ως το κεντρικό κομμάτι του outfit, αφήνουμε τα πόδια μας σε πρώτο πλάνο και παίζουμε με layers και υφές. Είναι ένα απόλυτα cool και μοντέρνο look, ιδανικό για όσες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι τολμηρό και διαφορετικό.

Σαν τοπ

Ποιος είπε ότι η κάπα είναι μόνο πανωφόρι; Φέτος τη φοράμε και σαν τοπ, για μια εντελώς φρέσκια και ανατρεπτική προσέγγιση. Μπορούμε να τη δέσουμε στη μέση ή να την αφήσουμε να πέφτει ελεύθερη, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες γραμμές και σχήματα στο σώμα μας. Και κυκλοφορούν πολλά τοπ και πουκάμισα που ενσωματώνουν πάνω τους μίνι κάπες για ένα πιο δραματικό look.

Με ασορτί φούστα

Η κάπα μαζί με ασορτί φούστα είναι η επιτομή της αρμονίας και της κομψότητας. Το μονοχρωματικό look με την κάπα και τη φούστα να αγκαλιάζει το σώμα μας δημιουργεί μια αίσθηση συνέχειας και ροής. Είναι ένας τρόπος να παίξουμε με τις σιλουέτες, προσθέτοντας όγκο στους ώμους ενώ διατηρούμε τη θηλυκότητα και τη φινέτσα μας.

Με μίντι ασύμμετρο φόρεμα

Για ένα πιο εντυπωσιακό και απροσδόκητο look, συνδυάζουμε την κάπα με ένα μίντι ασύμμετρο φόρεμα. Το πανωφόρι, με τη δραματική του γραμμή, συμπληρώνει τέλεια την ασύμμετρη αισθητική του φορέματος, δημιουργώντας ένα μοναδικό παιχνίδι γεωμετρίας και κίνησης.

Με παντελόνι και μποτάκια

Τέλος, αν θελουμε να κρατήσουμε τα πράγματα πιο casual αλλά πάντα στιλάτα, φοράμε την κάπα με ένα παντελόνι και μποτάκια. Είτε επιλέξουμε ένα cigarette παντελόνι για πιο κομψό αποτέλεσμα, είτε ένα wide-leg για πιο χαλαρή διάθεση, η κάπα προσθέτει το έξτρα που χρειάζεται το look μας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα