Sean «Diddy» Combs: Η εμμονή του με τους πρίγκιπες William και Harry
O Diddy
Credit:diddy/Instagram

Ο Sean «Diddy» Combs ήταν μεγάλος θαυμαστής του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, αλλά ποτέ δεν δέχτηκαν πρόσκληση σε ένα από τα πάρτι του με τα αστέρια. Ο Rob Shuter, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για τον μουσικό μεταξύ 2002 και 2004, δήλωσε στο BBC News, ότι του είπαν να καλέσει τον 42χρονο William και τον 40χρονο Harry για να τους προσκαλέσει σε εκδηλώσεις του Combs «περισσότερες από 10 φορές».

Ωστόσο, οι βασιλικοί δεν αποδέχτηκαν ποτέ τις προσκλήσεις, παρά το γεγονός ότι ο Combs «προσφέρθηκε να καλύψει το ταξίδι τους, τη διαμονή τους και να πληρώσει ακόμη και για την ασφάλειά τους», δήλωσε ο Shuter, σύμφωνα με το πρακτορείο.

«Ο Diddy είχε εμμονή με τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William. Θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά, οπότε είναι απόλυτα λογικό να θέλει να έχει δύο πρίγκιπες στη συνοδεία του», δήλωσε ο Shuter. «[Αυτοί] δεν δέχτηκαν ποτέ [τις προσκλήσεις], δεν ήταν ποτέ μέρος του κόσμου του», πρόσθεσε.

Ο Shuter είπε επίσης ότι ο ράπερ – ο οποίος βρίσκεται επί του παρόντος πίσω από τα κάγκελα του Metropolitan Detention Center στο Μπρούκλιν, αφού δύο δικαστές αρνήθηκαν την καταβολή εγγύησης – διατηρούσε ακόμη και «κορνιζαρισμένες φωτογραφίες» του πρίγκιπα της Ουαλίας και του δούκα του Σάσεξ στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Ο Combs κατηγορήθηκε για εμπορία σεξ, εκβιασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία στις 17 Σεπτεμβρίου, αφού συνελήφθη σε ξενοδοχείο του Μανχάταν την προηγούμενη ημέρα. Δήλωσε αθώος στις κατηγορίες.

Ο μουσικός εμφανίστηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στις 10 Οκτωβρίου για την ακρόαση της ποινικής του υπόθεσης, όπου παρευρίσκονταν η μητέρα του, Janice Combs, και τα παιδιά του. Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου 2025.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα