Angelina Jolie: H μυστική διαμονή με τον Akala σε ξενοδοχείο του Λονδίνου
Η Angelina Jolie παρευρίσκεται στο κόκκινο χαλί για τη "Maria" στη διάρκεια του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 29 Αυγούστου.
Η Angelina Jolie παρευρίσκεται στο κόκκινο χαλί για τη "Maria" στη διάρκεια του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 29 Αυγούστου. Photo by Marco Piovanotto/ABACAPRESS.COM

Η Angelina Jolie δεν επιβεβαιώνει το ειδύλλιό της με τον ράπερ Akala, αλλά οι φήμες οργιάζουν ότι η σταρ ζει ένα νέο ειδύλλιο μετά τον πικρό χωρισμό από τον Brad Pitt.

Μάλιστα, φαίνεται πως η σχέση τους προχωρεί με γοργά βήματα και παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους, οι πηγές αποκαλύπτουν τις μυστικές κινήσεις του, όπως ότι πέρασαν μαζί ένα 48ωρο στη σουίτα της σταρ στο Λονδίνο.

Η σταρ φέρεται να έβαλε στα κρυφά τον 40χρονο ράπερ στη σουίτα του ξενοδοχείου της στο The Corinthia στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα, όπως είπαν πηγές στην αμερικανική Sun.

«Το ζευγάρι πέρασε το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης μαζί μέσα στο ξενοδοχείο και δεν έφυγε», αποκάλυψε η καλά ενημερωμένη πηγή, προσθέτοντας ότι ο Akala συναντήθηκε με την ηθοποιό δύο ώρες μετά την άφιξή της.

«Ο Akala βγήκε κρυφά από το ξενοδοχείο με ένα από τα αυτοκίνητα της Angelina την Παρασκευή — μερικές ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου», πρόσθεσε η πηγή, αναφερόμενη στην επερχόμενη ταινία της Jolie, «Maria».

«Χρησιμοποιούν ξεχωριστά αυτοκίνητα και μυστικές εισόδους για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή», συνέχισε η πηγή.

Η σταρ και ο Akala παρευρέθησαν και οι δύο στο φεστιβάλ κινηματογράφου, αν και φωτογραφήθηκαν να φτάνουν χωριστά. Μετά την πρεμιέρα, απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο στο αποκλειστικό Soho House, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα