Blake Lively: Στην ουρά… σαν κοινή θνητή
LONDON, ENGLAND - AUGUST 08: Blake Lively attends the London photocall for "It Ends With Us" at IET Building: Savoy Place on August 8, 2024 in London, England. (Photo by Dave Benett/WireImage)

Η Blake Lively απόλαυσε μια βραδιά κοριτσιών στο hot spot του West Village Don Angie τη Δευτέρα το βράδυ, όπου η σταρ και μια φίλη περίμενε σχεδόν 10 λεπτά για ένα τραπέζι.

Πηγή είπε αποκλειστικά στο Page Six ότι η Lively και μια από τις φίλες της έφτασαν στο μοντέρνο εστιατόριο γύρω στις 7:30 μ.μ., όπου περίμεναν υπομονετικά για ένα τραπέζι στο μπαρ όπως όλοι οι άλλοι καλεσμένοι, χωρίς η ηθοποιός να… πουλήσει μούρη.

«Ήταν απλώς, σαν να στέκονταν στη μέση του εστιατορίου και ήταν πολύ χαλαρές», λέει ο κατάσκοπος, προσθέτοντας ότι μόλις κάθισαν σε ένα τραπέζι τεσσάρων ατόμων, οι δύο γυναίκες απόλαυσαν μια ποικιλία από νόστιμα ιταλικά πιάτα και «έφαγαν τα πάντα. Δηλαδή, τα πάντα στο μενού. Το τραπέζι για τέσσερις ήταν γεμάτο φαγητό.»

Η σταρ και η φίλη της έφαγαν μια σειρά από απολαυστικά πιάτα και υπήρχε πάντα «ένα διασκεδαστικό κοκτέιλ» στο τραπέζι.

«Μερικοί θαυμαστές πλησίασαν και έβγαλε μια selfie μαζί τους ενώ έτρωγε δείπνο», είπε η πηγή, σημειώνοντας ότι η ηθοποιός ήταν εξαιρετικά ευγενική με το προσωπικό. «Ήταν πολύ καλές και με την οικοδέσποινα, η οποία ήταν σαν να ζητούσε συγγνώμη όταν το τραπέζι δεν ήταν έτοιμο. Της μίλησαν για λίγο».

Ο μάρτυρας είπε ότι υπήρχε «σίγουρα θετική ενέργεια» στο τραπέζι της Lively — σημειώνοντας ότι το δείπνο της συνεχιζόταν ακόμη και στις 9:30 μ.μ.

«Ήταν τόσο ζεστή και ωραία», πρόσθεσε η πηγή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα