Nicole Kidman: Γιατί σταμάτησε το γύρισμα του Babygirl – «Δεν θέλω άλλο οργασμό»
Η Nicole Kidman στην πρεμιέρα του Babygirl στο πλαίσιο του 81ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στη Βενετία της Ιταλίας στις 30 Αυγούστου 2024. Φωτογραφία: Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

Η Nicole Kidman παραδέχτηκε ότι ήταν τόσο ερεθισμένη στα γυρίσματα του ερωτικού δράματος Babygirl που κάποια στιγμή χρειάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα.

Η 57χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ερωτική ταινία δίπλα στον 28χρονο, Harris Dickinson. Στην ταινία, η Nicole υποδύεται το παντρεμένο αφεντικό εταιρείας που ερωτεύεται έναν kinky νεαρό ασκούμενο.

Και σύμφωνα με τη Sun, σε μια νέα αποκαλυπτική συνέντευξη, η Nicole είπε ότι το γύρισμα των σκηνών με τον Harrison και τον 64χρονο Antonio Banderas, ο οποίος υποδύεται τον σύζυγό της, Jacob, ήταν συχνά υπερβολική για να αντεπεξέλθει.

Η Nicole ξεκίνησε λέγοντας: «Υπήρχε τεράστιος όγκος μοιράσματος και εμπιστοσύνης και μετά αποστέρηση. Είναι κάπως σαν να λες: “Μην με αγγίζεις” Υπήρχαν στιγμές που κάναμε γυρίσματα όπου έλεγα: Δεν θέλω να έχω άλλο οργασμό. Μην με πλησιάζεις. Μισώ να το κάνω αυτό. Δεν με νοιάζει αν δεν με αγγίξουν ποτέ ξανά στη ζωή μου! Το ξεπέρασα. Ήταν τόσο παρών όλη την ώρα για μένα που ήταν σχεδόν εξαντλητικό».

Το Babygirl βγαίνει στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ και στις 10 Ιανουαρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα