Liam Neeson: «Είμαι τρελά ερωτευμένος με την Pamela Anderson»
Credit: CarlaVanWagoner/Shutterstock

Ο Liam Neeson δήλωσε την αγάπη του για τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Γυμνό Όπλο» Pamela Anderson, αφού πρώτα είχε ξεκαθαρίσει, ότι δεν ανήκει πλέον στον κόσμο των ραντεβού. «Με την Pamela, πρώτα απ’ όλα, είμαι τρελά ερωτευμένος. Είναι απλά καταπληκτική για να δουλεύεις μαζί της», παραδέχτηκε ο 72χρονος στο People μιλώντας για τα γυρίσματα της αστυνομικής κωμωδίας reboot.

«Δεν μπορώ να της κάνω αρκετά κομπλιμέντα, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας». Είπε επίσης ότι τον εντυπωσίασε το γεγονός ότι δεν έχει «τεράστιο εγωισμό». «Έρχεται απλά για να κάνει τη δουλειά. Είναι αστεία και τόσο εύκολη στη συνεργασία», εξήγησε ο Νeeson. «Θα είναι καταπληκτική στην ταινία».

Η Anderson είχε επίσης μόνο επαίνους να πει για τον συμπρωταγωνιστή της, περιγράφοντάς τον ως «τον τέλειο κύριο» και «ταπεινό». «Βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου… με σεβασμό, ευγένεια και βάθος εμπειρίας», πρόσθεσε. «Ήταν απόλυτη τιμή μου να δουλέψω μαζί του».

H 57χρονη πρόσθεσε επίσης, ότι ο Neeson την πρόσεχε «ειλικρινά» στο πλατό. «Με τύλιξε με το παλτό του όταν κρύωνα», θυμήθηκε. Ενώ ο Neeson φαίνεται να απέδειξε ότι ο ιπποτισμός δεν έχει πεθάνει, η αγάπη του για την Anderson φαίνεται να είναι καθαρά πλατωνική.

Μόλις τις προάλλες, το People δημοσίευσε μια συνέντευξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρωταγωνιστής της «Λίστας του Σίντλερ» δήλωσε ότι έχει τελειώσει με τα ραντεβού.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα