Lana Del Rey: Σπάει τη σιωπή της για το γάμο της με τον Jeremy Dufrene
Credit: honeymoon/instagram

Η Lana Del Rey έκανε την πρώτη της επίσημη δήλωση σχετικά με τον περιπετειώδη γάμο της με τον Jeremy Dufrene. Το βράδυ της Πέμπτης, στα βραβεία InStyle Imagemaker Awards, η 39χρονη μουσικός είπε σε δημοσιογράφο του κόκκινου χαλιού για την ένωσή της με τον 49χρονο ξεναγό σε βάλτους αλιγάτορα: «Είναι καλά. Είμαστε ευτυχισμένοι».

Έκανε τη σύντομη δήλωση με ένα ονειρικό χαμόγελο στο πρόσωπό της, αφού έφτασε με ένα λευκό, λαμπερό φόρεμα Valentino και ασορτί γούνινο σάλι. Η Del Rey σόκαρε τους θαυμαστές της, όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον οδηγό από τη Λουιζιάνα στις 26 Σεπτεμβρίου. Η τραγουδίστρια είχε σπάσει προηγουμένως τη σιωπή της σχετικά με το ειδύλλιό τους σε ένα σχόλιο που άφησε σε έναν λογαριασμό θαυμαστών της στο Instagram.

Στο @LanaBoards, έγραψε: «Δυστυχώς, ένα τοπικό ζευγάρι από τη Houma δεν σταματά να πετάει drones στα παράθυρά μας κάθε πρωί και να μας παρακολουθεί με έναν ανιχνευτή».

Η ερμηνεύτρια, κατά κόσμον Elizabeth Grant, συνέχισε: «Αλλά αν η Sara Michelle Champagne και ο Kruesch (ένας διάσημος παπαράτσι της Νέας Ορλεάνης) σταματούσαν να αλλάζουν οχήματα ακολουθώντας την οικογένεια – και να σταματήσουν να μας ακολουθούν σε απομακρυσμένα μέρη της χώρας και να κάνουν Photoshop τη βέρα μου σε μαργαριτάρι – ξέρω ότι θα νιώθαμε πολύ πιο ασφαλείς». Τέλος, πρόσθεσε: «Με όλα αυτά να λέγονται, ο Jeremy είναι ο ένας και μοναδικός. Και καταπληκτικός. Και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

Η Del Rey και ο Dufrene παντρεύτηκαν σε μια οικεία τελετή δίπλα στο νερό στο Des Allemands της Λουιζιάνα, μόλις ένα μήνα αφότου δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους και πέντε χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία. Μετά την τελετή, η πρώην αρραβωνιαστικιά του Jeremy αποκάλυψε ότι αιφνιδιάστηκε από τον γάμο του με την Lana. Τόνισε χαρακτηριστικά, ότι έμαθε για τον γάμο, όταν της έδειξαν φωτογραφίες το επόμενο πρωί.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα