1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη granola και περιχύνουμε με το βούτυρο, το μέλι και τη κανέλα.
2. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε σε ένα ταψί 24×30 (που του έχουμε βάλει λαδόκολλα) και πιέζουμε πολύ καλά με το πάτο ενός ποτηριού.
3. Ψήνουμε στους 180° βαθμούς για 25 λεπτά.
Tip: Μόλις κρυώσει το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια με τη βοήθεια ενός μεγάλου οδοντωτού μαχαιριού για ψωμί.
Επισκεφτείτε το site των Marks & Spencer εδώ.
ΥΛΙΚΑ:
1 συσκευασία granola των 500 γρ. (3 seeds & oat granola M&S)
75 γρ. βούτυρο (λιωμένο)
80 γρ. μέλι (Acacia M&S)
1 κ.γ. κανέλα (ground cinnamon M&S)
1/2 κ.γ. αλάτι