Noix με light σάλτσα

1. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα νουά και τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο.  Μόλις ροδίσουν τα σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι.

2. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πατάτες, τα κολοκύθια, τα φύλλα δάφνης, αλάτι, πιπέρι και νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για μία με μιάμιση ώρα.

3. Βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα και μόλις κρυώσει το κόβουμε σε φέτες.

4. Λιώνουμε τα λαχανικά (πατάτες, κρεμμύδια και κολοκύθια) και το πιπέρι στο μουλτι με λίγο ζουμί από το βρασμένο κρέας και με αυτή την σάλτσα περιχύνουμε τις φέτες νουά.

ΥΛΙΚΑ:

1,5 κιλό Νουά γάλακτος (2-3 κομμάτια)
1/4 φλ. Ελαιόλαδο
1.1/2 φλιτζ. Κόκκινο κρασί
4 κς. Ξύδι 
4 Κρεμμύδια μεσαία (ξεφλουδισμένα) 
4 Πατάτες μεσαίες (ξεφλουδισμένες)
2 Κολοκύθια
6 φύλλα Δάφνης
1 κς. Κοκκους πιπέρι 
Αλάτι
500-700 ml. Νερό 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα