Σολομός με πορτοκάλι και σουσάμι

1. Ψήνουμε το σολομό στο grill ή σε ένα τηγάνι με 1 σταγόνα καλαμποκέλαιο για λίγα λεπτά από την κάθε μεριά.

2. Το σερβίρουμε με την ανάμεικτη σαλάτα και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.

ΥΛΙΚΑ:

Υλικά για το σολομό:

200 γρ. Φρέσκο σολομό (φιλέτο)
50 γρ. Καβουρδισμένο σουσάμι
3 κς. Oyster sauce (σάλτσα στρειδιών)
Σαλάτα 2 Φλιτζάνια ρόκα
1 Πορτοκάλι (κομμένο σε φέτες)
1 Καρότο (τριμμένο)
1/2 Φλιτζάνι λόλα
1 lime (ξύσμα και χυμό)
4 κς. Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα