Teddy trend: Η cozy τάση που θα μας συνοδέψει τον χειμώνα
Credit: Alex Riviere/Instagram

… και την οποία δεν θα χορταίνουμε να φοράμε!

Γιατί, εκτός από μόδα αποτελεί και την πιο ζεστή, την πιο χουχουλιάρικη και την πιο υπέροχη τάση μέσα στην οποία θέλουμε να κουλουριάσουμε και να απολαύσουμε το καθημερινό μας καφεδάκι. Το trend πήρε το όνομα του από τα λούτρινα αρκουδάκια και για τον λόγο αυτό κάθε teddy item αποπνέει μια έντονη παιδικότητα και μια νοσταλγική διάθεση αναμειγμένη με fashion αισθητική και την street style χειμωνιάτικη αύρα. Ναι, το teddy trend που τόσο αγαπήσαμε, επέστρεψε και θα μας συνοδεύσει και τον φετινό χειμώνα.

Το cozy με χρώμα παλτό

Δεν χρειάζεται κάθε teddy πανωφόρι να είναι απαραίτητα σε neutral αποχρώσεις, αφού υπάρχουν κι άλλα υπέροχα χρώματα που ταιριάζουν άψογα με την τάση και μας ανεβάζουν τη διάθεση. Επιλέξτε φωτεινά παστέλ, έντονα και τολμηρά φούξια ή και λευκά και τυλιχτείτε με τα πιο υπέροχα παλτό της φετινής σεζόν.

Το teddy αμάνικο

Για τις πιο ελαφριές μέρες, οι οποίες ωστόσο χρειάζονται ένα stylish πανωφόρι, επιλέξτε το αμάνικο teddy σε oversized γραμμή. Έχει άποψη, αποτελεί κάτι διαφορετικό και μας αρέσει υπερβολικά γιατί συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα.

Το απαλό σετ

Ιδανικό τόσο για homewear εμφανίσεις που προσφέρουν άνεση, όσο και για καθημερινές cozy στιγμές μέσα στα πιο χουχουλιάρικα σύνολα. Τα total set στη συγκεκριμένη υφή, βολεύουν για κάθε περίπτωση και κάτι μας λέει πως φέτος θα γίνουν τα αγαπημένα μας.

Τσάντα με άποψη

Και teddy υφή που αν μη τι άλλο θα εντυπωσιάσει. Είτε σε μορφή φακέλου, είτε σε oversized shopper η συγκεκριμένη τάση θα πρωταγωνιστήσει στο χειμωνιάτικο street style και μάλιστα, θα χρησιμεύσει ιδιαίτερα, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν… μαξιλάρι!

The real teddy!

Αν λοιπόν, έχετε την τύχη να διαθέτετε ένα πραγματικό και απολύτως χνουδωτό teddy ζωάκι, ντυθείτε οικογενειακώς με την τάση και απολαύστε τον τσουχτερό χειμώνα με άποψη και στιλ!  

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα