Κι όμως φοριούνται ακόμα! Οι γαλαζοαίματες αποδεικνύουν πως τα skinny jeans δε βγήκαν ποτέ εκτός μόδας
Photo by Indigo/Getty Images

Τι κι αν στο καθημερινό street style κυκλοφορούν άπειρα wide legs, τι κι αν η μόδα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε πιο oversized γραμμές, τα skinny jeans που κάποτε τόσο πολύ φορέσαμε παραμένουν διαχρονικά και κομψά. Τρανή απόδειξη αυτού του ισχυρισμού αποτελούν οι γαλαζοαίματες κυρίες της βασιλικής αυλής, οι οποίες δεν αποχωρίζονται τα στενά παντελόνια τους στις πιο casual περιστάσεις. Και μιας και το λένε αυτές, οι πιο chic του αθλήματος, λέμε να δώσουμε κι εμείς μια ευκαιρία στα άλλοτε trendy skinny jeans. Τι λέτε;

Με λευκό πουκάμισο και ballet shoes

Απλό, λιτό κι απέριττο κι όμως υπερβολικά στιλάτο. Η Meghan Markle απέδειξε πως ο μινιμαλισμός κερδίζει τις εντυπώσεις. Χωρίς υπερβολές, χωρίς περιττά αξεσουάρ, απλά με ένα skinny τζιν παντελόνι κι ένα λευκό πουκάμισο. Και να μην ξεχάσουμε τις flat μπαλαρίνες για έξτρα κομψότητα.

Με πόλο πλεκτά σε λευκό

Η πριγκίπισσα Diana έτρεφε μια ιδιαίτερη αδυναμία στα συγκεκριμένα τζιν και τα σέταρε τέλεια σε κάθε περίσταση. Στην καθημερινότητα της λοιπόν, επέλεγε oversized πλεκτά πουλόβερ σε πόλο μορφή για πιο preppy καταστάσεις και λευκό χρώμα στο παντελόνι για τις μέρες της άνοιξης.

Με military ύφος

Η Kate το είχε δοκιμάσει μέχρι και με αυθεντικό στρατιωτικό τζάκετ, το οποίο ομολογουμένως της ταίριαζε γάντι. Εσείς μπορείτε να αντιγράψετε έτσι ακριβώς το look προσθέτοντας από κάτω ένα ζευγάρι chunky boots ή ακόμα και mules τώρα την άνοιξη.

Με ναυτική διάθεση

Το λευκό και το ναυτικό μπλε ταιριάζουν άψογα και σε αυτό δεν χώρα αμφιβολία. Επομένως γιατί δεν δοκιμάζετε να δημιουργήσετε μια κατάλευκη βάση με πρωταγωνιστή το λευκό skinny jean και να ρίξετε από πάνω ένα σταυρωτό μπλε σκούρο σακάκι; «Μετράει» πολύ και δίνει στο αυστηρό office look μια πιο καλοκαιρινή νότα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα