Amber Heard: Πλήρωσε το 1 εκατ. δολ. στον Johnny Depp μετά τη δικαστική διαμάχη τους
Credit: Giole/123rf

Η Amber Heard κατέβαλε στον Johnny Depp το 1 εκατ. δολάρια που του χρωστούσε μετά την πικρή δικαστική τους διαμάχη, ενώ ο Χολιγουντιανός σταρ έχει δεσμευθεί να μοιράσει το ποσό σε πέντε μέρη και να τα δώσει στους αγαπημένους του φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Ο Depp και η πρώην σύζυγός του διευθέτησαν τελικά τις διεκδικήσεις τους ο ένας εναντίον του άλλου τον Δεκέμβριο έπειτα από πέντε χρόνια άγριων δικαστικών μαχών.

Μετά την πολύκροτη δίκη πέρυσι όπου η Heard ηττήθηκε, κλήθηκε να πληρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια (που αργότερα μειώθηκαν σε 365.000 δολάρια) σε τιμωρητική αποζημίωση. Επίσης, ο Depp έπρεπε να καταβάλει 2 εκατ. δολάρια σε αποζημίωση για δυσφήμηση. Ωστόσο, οι νομικές ομάδες τους κατέληξαν τελικά σε συμφωνία.

Έξι μήνες μετά, το TMZ αναφέρει ότι ο Depp έλαβε επιτέλους το 1 εκατ. δολάρια από την ασφαλιστική εταιρεία της Heard. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα χρήματα θα μοιραστούν ισομερώς, 200.000 δολάρια το καθένα, στους πέντε αγαπημένους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς του Depp.

Τα φιλανθρωπικά ιδρύματα περιλαμβάνουν οργανώσεις που βοηθούν άρρωστα παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και παρέχουν στέγαση σε στερημένες κοινότητες. Οι πέντε μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που θα επιλέξει ο Depp να δωρίσει τα χρήματα είναι οι εξής: The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society και Amazonia Fund Alliance.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι ο Depp επέλεξε το Painted Turtle και το Tetiaroa Society ως φόρο τιμής σε δύο ήρωες της ζωής του, τους αντίστοιχους ιδρυτές Paul Newman και Marlon Brando. Επέλεξε το Make-A-Film, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που πραγματοποιεί ευχές παιδιών από ανθρώπους του χώρου της υποκριτικής, επειδή έχει κάνει μια ταινία μικρού μήκους μαζί τους στο παρελθόν.

Το Red Feather και η Amazonia επικεντρώνονται στη βοήθεια των ιθαγενών για τη διατήρηση του πολιτισμού και της κληρονομιάς τους μέσω καταφυγίων και έργων υποδομής μεγάλης κλίμακας. Παρά την πικρή διαμάχη, ο Depp πάντα επέμενε ότι δεν προσπαθούσε να πάρει χρήματα από την πρώην σύζυγό του, αλλά να καθαρίσει το όνομα και τη φήμη του

Τώρα, η Heard, που έχει μετεγκατασταθεί στην Ισπανία, ετοιμάζεται να κάνει την κινηματογραφική επιστροφή της αφού η ταινία “In The Fire” στην οποία πρωταγωνιστεί θα κάνει πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ στην Ταορμίνα στη Σικελία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα