Hugh Grant: Αγνώριστος ο 62χρονος σταρ – Η επική μεταμόρφωσή του που ξετρέλανε τους θαυμαστές του
Ο Hugh Grant στις Χρυσές Σφαίρες το 2019
Credit: Shutterstock/Featureflash Photo Agency

O Hugh Grant δεν έμοιαζε σε τίποτα με τον καρδιοκατακτητή σταρ, όπως τον έχουμε συνηθίσει, καθώς έκανε το ντεμπούτο του ως Oopma Loopma στο νέο trailer του Wonka.

Ο 62χρονος ηθοποιός ξετρέλανε τους θαυμαστές τους με την επική μεταμόρφωσή του σε ένα από τα πορτοκαλί πλάσματα της αγαπημένης παιδικής ιστορίας του Roald Dahl. Βλέπουμε τον Hugh στο trailer να χορεύει μπροστά στον Willy Wonka, ρόλο που υποδύεται ο Timothee Chalamet, και να του λέει: “Θα σας κάνω να καταλάβετε ότι είμαι απόλυτα αξιοσέβαστο μέγεθος για έναν Oompa Loompa.”

Ο Wonka απαντά: “An Oompa τι τώρα;”

Οι θαυμαστές σχολίασαν στο Twitter τον νέο ρόλο του Hugh, με έναν να γράφει: “Ο Hugh Grant είναι σίγουρα στην εποχή του IDGAF (Ι don’t give a f@ck), κάθε απόφαση που παίρνει αυτός ο άνθρωπος είναι τρελή και μου αρέσει.”

Ένας άλλος έγραψε: “Νόμιζα ότι μια άλλη ταινία Wonka ήταν περιττή, αλλά τώρα ψήθηκα, δώσε μου κι άλλο Oompa Loompa Hugh Grant.”

Ένας τρίτος πρόσθεσε: “Δεν θα πω ψέματα, έχω εμμονή με τον Hugh Grant ως Oompa Loompa” και ένας πέμπτος έγραψε: “Ουρλιάζω για τον Hugh Grant ως Oompa Loompa.”

Ένας πέμπτος έγραψε: “Φυσικά και θα έβαζαν τον Hugh Grant να παίξει αυτόν τον ρόλο, απλά κοιτάξτε τον. Γεννήθηκε για να είναι Oompa Loompa.”

Η ταινία περιλαμβάνει ένα all-star καστ με τους Rowan Atkinson, Olivia Colman, Keegan-Michael Key, Calah Lane και Sally Hawkins.

Ο Timothée είναι ο τρίτος ηθοποιός που υποδύεται τον Willy Wonka στην οθόνη μετά τον Gene Wilder στην ταινία του 1971 και τον Johnny Depp το 2005.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα