Balletcore Outfits: 5 εύκολα σύνολα της καθημερινότητας που μας ντύνουν μπαλαρίνες
Credit: kellyrutherford/Instagram

Μπαλαρίνες όλου του κόσμου ενωθείτε και διδάξτε στιλ.

Γιατί η balletcore τάση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό σε street style και tik tok κάνει και πάλι trend τις φούστες του-του, τις χαριτωμένες πουέντ και μάλιστα, αυτές με τις σατινέ κορδέλες, το ροζ της πούδρας και ότι άλλο παραπέμπει στο κομψό αυτό άθλημα.

Αν μας αρέσει; Απλά τη λατρεύουμε, αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο chic και καλαίσθητο από μια εμφάνιση που να εμπνέεται από την αισθητική της μπαλαρίνας. Και μη σας ξεγελάν τα αμέτρητα τούλια και οι κοριτσίστικες αποχρώσεις, γιατί το balletcore απευθύνεται κυρίως στις πιο δυναμικές γυναίκες!

Πώς όμως θα αποδώσουμε με σύγχρονο τρόπο το συγκεκριμένο look;

Σατινέ φόρεμα με επίσης σατινέ μπαλαρίνες

Δεν χρειάζεται άλλωστε όλες οι φούστες να είναι μίνι και φουντωτές. Το σατινέ μίντι φόρεμα μπορεί να θεωρείται πιο μίνιμαλ, ωστόσο φέρνει λίγο στα κορμάκια του μπαλέτου και ειδικά όταν επιλέγεται σε ανοιχτές ροζ αποχρώσεις. Για τα παπούτσια δεν το συζητάμε- πουέντ και πάλι πουέντ!

Μίνι πλισέ φορέματα

Και αυτά συνδυασμένα με μπαλαρίνες εννοείται. Τα συγκεκριμένα φορέματα αντιγράφουν κατά κάποιον τρόπο τη γραμμή του μπαλετικού look, ενώ παράλληλα δανείζοντα στοιχεία και από το tenniscore trend. Ποια θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο πάντρεμα;

Τούλια και χαριτωμένες σιλουέτες

Βέβαια, το λευκό μίνι φόρεμα με τις αμέτρητες στρώσεις από τούλι είναι ότι πιο κοντινό μπορείτε να φορέσετε στη στολή της μπαλαρίνας. Σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο και για να μη φαίνεται σαν κοστούμι μεταμφίεσης, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε κάποιο άλλο στιλ παπουτσιού. Ναι, ακόμα και τα sneakers θα ταίριαζαν!

Μπαλαρίνα με μίντι κλος φούστα

Λίγο balletcore αναμεμειγμένο με barbiecore. Όταν οι διαφορετικοί τόνοι του ροζ συναντώνται, το αποτέλεσμα είναι άκρως θηλυκό. Μάλιστα, οι κλος φούστες σε dusty pink θα δώσουν μία παραπάνω πινελιά κομψότητας σε σχέση με τις μίνι που λατρεύουμε εξίσου.

Φουσκωτά μανίκια σε λευκό

Γενικά, αν θέλετε να ακολουθήσετε την αισθητική του balletcore προτιμήστε τα πιο απαλά χρώματα είτε αυτά είναι γκρι, είτε ροζ, είτε λευκά. Βέβαια, υπάρχει και ο Μαύρος Κύκνος αλλά το συγκεκριμένο look αφήστε το καλύτερα για τις Απόκριες.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα