Olivia Wilde-Jason Sudeikis: Μεγάλη νίκη στη δικαστική διαμάχη με την πρώην νταντά
Credit: Jason Sudeikis / Instagram

Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis πέτυχαν μια μεγάλη νίκη στη δικαστική τους διαμάχη με την πρώην νταντά τους.

Δικαστής του Λος Άντζελες απέρριψε την αγωγή της Ericka Genaro εναντίον τους για παράνομη απόλυση.

Η αγωγή απορρίφθηκε πλήρως. Τόσο η Olivia όσο και ο Jason ελπίζουν ότι μπορούν επιτέλους να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο έπειτα από αυτό που ήταν όχι μόνο μια εγωιστική αρπαγή για οικονομικό κέρδος, αλλά και μια ξεδιάντροπη εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης τους που παίχτηκε στα μέσα ενημέρωσης“, δήλωσε ο εκπρόσωπος των ηθοποιών στο Page Six.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Genaro, Ron Zambrano, δήλωσε ότι η υπόθεση θα μεταφερθεί σε διαιτησία, πράγμα που σημαίνει ότι τα μέρη θα επιλύσουν τα θέματά τους εκτός δικαστηρίου μέσω ενός ιδιωτικού διαιτητή.

Δεν συμφωνούμε με την απόφαση, αλλά είναι αυτό που είναι“, ανέφερε ο Zambrano σε δήλωσή του. “Και τώρα θα το διεκδικήσουμε στη διαιτησία και η υπόθεση συνεχίζεται.”

Ο Ζαμπράνο φρόντισε να σημειώσει ότι η απόφαση “δεν τερματίζει την αγωγή- απλώς αλλάζει τον τόπο διεξαγωγής.”

Και συνέχισε: “Όσον αφορά στα υποκείμενα γεγονότα, έχουμε μηνύματα κειμένου και μαρτυρία ότι [η Genaro] ωθήθηκε να παραιτηθεί και στη συνέχεια απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ούτως ή άλλως. Αισθανόμαστε εξαιρετικά σίγουροι για την υπόθεση, οπότε αντί να το πάμε σε δίκη, θα το χειριστούμε σε διαιτησία και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα