Μπαλαρίνα για μια μέρα -Η Hailey Bieber δείχνει πώς θα υιοθετήσουμε το balletcore trend
Credit: Hailey Bieber/Instagram

Οι τελευταίες τάσεις που κυκλοφορούν στα social και στους δρόμους είναι οι περισσότερες αιχμηρές, τολμηρές, αλλά συνήθως μη κολακευτικές! Αυτό βέβαια δεν ισχύει και για το balletcore trend, το οποίο μας ντύνει μπαλαρίνες με τον πιο θηλυκό τρόπο. Φορώντας λοιπόν, τις πιο γυαλιστερές μας πουέντ και με λίγη έμπνευση από την ίδια την Hailey Bieber, μπαίνουμε στον χορό του κλασικού και χορεύουμε με στιλ!

Το Balletcore: Ένας κόσμος γεμάτος θηλυκότητα

Το balletcore είναι ένας κόσμος γεμάτος κομψότητα και γοητεία, εμπνευσμένος από το κλασικό μπαλέτο φυσικά. Και μπορεί να ξεκίνησε ως τέχνη, σήμερα ωστόσο, αποτελεί τάση της μόδας και μάλιστα, από τις πιο καλαίσθητες, αποδεικνύοντας πως η φινέτσα μπορεί να είναι εύκολη και προσβάσιμη σε όλες μας. Ροζ φούστες, κορμάκια, σατινέ στοιχεία, γκέτες, μαλλιά πιασμένα σε κότσο και φυσικά χαριτωμένες πουέντ είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια που χρησιμοποιεί η τάση.

Πώς όμως ντύθηκε μπαλαρίνα για μια μέρα η Hailey Bieber;

Get the look

Αν θέλετε να ενσωματώσετε το balletcore στο στιλ σας, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Το μοντέλο μας δείχνει πώς μπορούμε να το κάνουμε πολύ, πολύ απλά. Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, φορά ένα μαύρο ζιβάγκο κορμάκι με μακριά μανίκια, μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια και ένα από τα νέα της lip tint σε απόχρωση ribbon. Στη δεύτερη φωτογραφία, αποκαλύπτεται το υπόλοιπο look της Hailey: λευκές κοντές κάλτσες, μεταξένιες ροζ μπαλαρίνες και χρυσά βραχιόλια. Στο beauty look, το δημοφιλές μοντέλο επέλεξε να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά σε έναν χαλασμένο κότσο και να τα στολίσει με ένα ροζ scrunchie.

Το balletcore trend είναι μια ανάσα φρεσκάδας στον χώρο της μόδας, μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας τις “άσχημες” τάσεις και να αναδείξουμε την εσωτερική μας θηλυκότητα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα