“Ο διάβολος φοράει Prada”: Πωλήθηκε το αρχοντικό της Miranda Priestly για 26,5 εκατ. δολάρια
@merylstreep

Το αρχοντικό της Miranda Priestly στη Νέα Υόρκη πωλήθηκε επίσημα αντί 26,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην ταινία “Ο διάβολος φοράει Prada”, η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Runway, την οποία υποδύεται η Meryl Streep, αποκαλεί σπίτι της την εμβληματική κατοικία στο Upper East Side. Το οίκημα ανήκε στον μεγιστάνα των hedge funds Craig Effron.

Το εντυπωσιακό ακίνητο εκτείνεται σε έξι ορόφους και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και επτά πλήρη μπάνια.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτίριο του 1907 με ανακαινίσεις που έγιναν το 2005. Διαθέτει πολλαπλούς εξωτερικούς χώρους με εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της πόλης.

Ο Adam Modlin της Modlin Group διαχειρίστηκε την πώληση.

Κατά την είσοδο στο πολυτελές σπίτι, οι κάτοικοι μπορούν να περπατήσουν μέσα από το μεγάλο φουαγιέ και να ανέβουν στον επάνω όροφο προς την κουζίνα. Από την οροφή κρέμονται βιομηχανικά φώτα από τη δεκαετία του 1930, ενώ τα δάπεδα είναι επενδυμένα με μάρμαρο με μοτίβο gingham. Οι λευκές γαλλικές πόρτες οδηγούν σε έναν εξωτερικό χώρο όπου οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ έξω.

Βιβλιοθήκες από το δάπεδο μέχρι την οροφή κοσμούν τους τοίχους του καθιστικού, το οποίο βρίσκεται στον όροφο του σαλονιού. Το δωμάτιο διαθέτει τρεις μπαλκονόπορτες που οδηγούν σε μια βεράντα και τα ταβάνια έχουν ύψος 3,65 μέτρα. Μια ξεχωριστή κουζίνα υπηρεσίας βρίσκεται δίπλα στο σαλόνι και περιλαμβάνει μια δεύτερη σκάλα που οδηγεί στην κύρια κουζίνα.

Ένας μπλε πολυέλαιος τραβάει την προσοχή στο κέντρο της τραπεζαρίας, ενώ διπλές πόρτες προσφέρουν πρόσβαση σε ένα άλλο μπαλκόνι. Η κύρια κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στον τρίτο όροφο με πρόσβαση σε ιδιωτικό μπαλκόνι. Διαθέτει επίσης άνετο τζάκι και ντουλάπα.

Μαζί με ένα γυμναστήριο στον τέταρτο όροφο, το πολυτελές σπίτι διαθέτει επίσης ένα γήπεδο μπάσκετ στον τελευταίο όροφο και μια άλλη βεράντα με τζακούζι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα