Jennie Garth-Tiffani Thiessen: Επανασύνδεση για τις σταρ του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” μετά τη διαμάχη τους
Credit: jenniegarth/Instagram - Tiffani Thiessen/Instagram

Η μακροχρόνια διαμάχη της Jennie Garth και της Tiffani Thiessen μάλλον έχει πάρει τέλος.

Οι πρώην συμπρωταγωνίστριες στην αγαπημένη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” πόζαραν μαζί για μια φωτογραφία σε ένα πάρτι με διασημότητες, που διοργάνωσε η Bethenny Frankel.

Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί η Frankel φιλοξένησε την απροσδόκητη συνάντηση στο Hotel Bel-Air, αλλά η πρώην πρωταγωνίστρια του “Real Housewives of New York City” ανέβασε την εικόνα των καλεσμένων της στο Instagram.

Ανάμεσα στην Jennie Garth και τηνTiffani Thiessen είναι οι Frankel, NeNe Leakes, Larsa Pippen, Elisa Donovan, Melissa Rivers, Tanya Rad, Cheryl Burke, Raquel Leviss και Amanza Smith, η οικοδέσποινα έγραψε: “Ένα δείπνο JUSTBcuz… Ευχαριστώ για μια όμορφη βραδιά κυρίες μου… Ακόμη καθαρίζω όλο το χυμένο τσάι.”

Λίγο αφού η 52χρονη Frankel ανέβασε τη φωτογραφία, ένας χρήστης σχολίασε: “Η Jennie Garth και η Tiffani Amber Thiessen ήταν στο ίδιο δείπνο!;”, και μία άλλη απάντησε: “Το ξέρω. Είμαι νεκρή”

Ενώ η Garth, 51 ετών, και η Thiessen, 49 ετών, ήταν κάποτε πολύ κοντά, η δεύτερη ήταν παράνυμφος στο γάμο της πρώτης με τον Peter Facinelli το 2001, είχαν μια ρήξη αργότερα που τις αποξένωσε. Το 2012, η Thiessen δήλωσε στον Howard Stern ότι έπειτα από μια δύσκολη αρχή, εκείνη και η Garth έγιναν “πολύ καλές φίλες.”

Στη συνέχεια, “τσακωθήκαμε και απομακρυνθήκαμε”, είπε. “Εγώ ήμουν αυτή που πληγώθηκε, ας το πούμε έτσι.”

Η Thiessen εξήγησε ότι ο χωρισμός της Tori Spelling από τον πρώτο της σύζυγο, Charlie Shanian, το 2005, όταν γνώρισε τον νυν εν διαστάσει δεύτερο σύζυγό της, Dean McDermott, οδήγησε στο τέλος της φιλίας τους.

“Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για όλους. Ήμασταν δεμένοι με τον Charlie… ο καλύτερός μου φίλος ήταν συγκάτοικος του Charlie. Ήταν δύσκολο“, δήλωσε τότε η Thiessen στον Stern.

Tη φωτογραφία από το πάρτι της Frankel πάντως την αναδημοσίευσαν σαν Insta story και οι δύο ηθοποιοί, αν και η Garth επέλεξε επιπλέον μία πόζα μόνο με τρεις από τις καλεσμένες, και φυσικά η Thiessen έλειπε από το πλάνο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα