Zodiac Brides: Βρήκαμε ποιο νυφικό θα επέλεγε το κάθε ζώδιο αν έπρεπε να παντρευτεί
Credit: Berta/Instagram

Όταν τα ζώδια ντύνονται νυφούλες, η επιλογή του νυφικού είναι κάπως αναμενόμενη για το καθένα ξεχωριστά. Στην περίπτωση λοιπόν, που το μεγάλο βήμα του γάμου πλησιάζει, η αναζήτηση του τέλειου νυφικού μπορεί να εμπνευστεί από την αστρολογία. Γιατί κάθε ζώδιο φέρει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και η επιλογή του νυφικού αντικατοπτρίζει αυτό ακριβώς.

Κριός – Σατέν

Η Κριός, με την έντονη προσωπικότητά της, θα επέλεγε ένα νυφικό από μεταξωτό σατέν, πλούσιο σε όγκο, που θα αντανακλά την αυτοπεποίθησή και την ηγετική της φύση. Με εκρηκτική εμφάνιση, θα μετέτρεπε τον γάμο της σε πασαρέλα και την ίδια σε πρωταγωνίστρια.

Ταύρος – Εκρηκτικό Μίνι

Η Ταύρος, με την εκλεπτυσμένη αισθητική της, θα φορέσει μίνι νυφικό με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη θηλυκότητά της. Μερικοί φιόγκοι, ένα πέπλο ή ακόμα και γάντια θα κάνουν τη διαφορά.

Δίδυμος – Two-Piece

Η Δίδυμος, με την ευέλικτη και ευφάνταστη φύση της, θα προτιμούσε ένα two-piece νυφικό, που αντανακλά την διπλή της προσωπικότητα. Ενσωματώνοντας διαχρονικά και σύγχρονα στοιχεία, θα δημιουργούσε ένα σύνθετο ύφος που θα αντικατόπτριζε ακριβώς τις αντιφάσεις του εντυπωσιακού της χαρακτήρα.

Καρκίνος – Puffy Ρομαντικό

Η Καρκίνος είναι ευαίσθητη και ρομαντική φύση, επομένως θα επέλεγε ένα puffy νυφικό, που θα θύμιζε παραμύθι. Με δαντέλα και φλοράλ στοιχεία, θα γινόταν η πριγκίπισσα της ιστορίας με ένα στιλ φαντασμαγορικό.

Λέων – Shine Baby

Πολυτέλεια και υπερβολή. Η Λέων στον γάμο της οφείλει να αναδείξει την πιο εκθαμβωτική πλευρά της και να επιλέξει κάτι που… θα βγάλει μάτι. Οτιδήποτε λοιπόν, λάμπει της κάνει!

Παρθένος – Λιτό Μακρυμάνικο

Η Παρθένος είναι διακριτική, γι’ αυτό και θα προτιμούσε ένα λιτό μακρυμάνικο νυφικό, που θα αναδεικνύει την απλότητα και την εκλεπτυσμένη της γοητεία. Με καθαρές γραμμές και απαλά υφάσματα, θα χαρίσει μια αύρα αγνότητας και διακριτικής φινέτσας.

Ζυγός – Focus Στην Ουρά

Η Ζυγός, με την ισορροπημένη αισθητική της, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια και την υφή. Επομένως ένα νυφικό με focus στην ουρά, είναι αυτό που θα δημιουργήσει έναν αέρα αρμονίας και κομψότητας που θα εντυπωσιάσει τόσο, όσο.

Σκορπιός – Σέξι Διαφάνειες

Η Σκορπιός οφείλει να είναι hot και στον γάμο της. Έτσι, με τη μυστηριώδη προσωπικότητά της, επιλέγει νυφικό με σέξι διαφάνειες και αγνοεί τα σχόλια κάθε σεμνότυφου.

Τοξότης – Τούλι Τούλι Τούλι

Με ελαφριές υφασμάτινες υφές και αεράτο σχέδιο, η Τοξότης θα φέρει το αίσθημα της ελευθερίας και της ενέργειας και στον γάμο της. Και πιστεύουμε πως τα τούλια είναι ιδανικά για τη δική της περίπτωση.

Αιγόκερως – Αυστηρή Κομψότητα

Η Αιγόκερως από την άλλη είναι σεμνή και άκρως κλασική. Επομένως, ένα μακρυμάνικο νυφικό με κλειστό γιακά, θα αναδείξει ιδανικά την κομψή της προσωπικότητα, ενώ ταυτόχρονα θα εκπέμψει μια αύρα δύναμης.

Υδροχόος – Boho Chic

Ελεύθερο πνεύμα και λάτρις του vintage, η Υδροχόος θα επέλεγε boho chic! Με ρομαντικά σχέδια και χαλαρές γραμμές, θα δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα ανέμελη και ανανεωτική που θα αγκάλιαζε με στιλ την περιπέτεια του γάμου της.

Ιχθύες – Off-Shoulder Δαντέλα

Και τέλος, η ονειροπόλος και δημιουργική Ιχθύς θα φορούσε off-shoulder και δαντέλα. Γιατί; Γιατί το μυστήριο και ο ρομαντισμός, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λείπει από την πιο σημαντική μέρα της ζωής της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα