Upper East Side Blonde: Ναι, το νέο ξανθό εμπνέεται από το παλιό Gossip Girl!
Credit: Xoblerena/Instagram

Στον χώρο της μόδας, όπου οι τάσεις ανεβαίνουν και κατεβαίνουν με ταχύτητα φωτός, υπάρχει μια συνεχής πηγή έμπνευσης που διατηρεί τη δυναμική της και την επιρροή της ανεξίτηλη. Ο λόγος για το Gossip Girl, το οποίο έπειτα από τόσα χρόνια, ακόμα εμπνέει τον κόσμο της μόδας αλλά και της ομορφιάς. Ανάμεσα σε όλες τις τάσεις που ξεπήδησαν μέσα από τη σειρά, υπάρχει μία απόχρωση μαλλιών που ξεχωρίζει. Και αυτό φυσικά, δεν είναι άλλο από το εμβληματικό “Upper East Side blonde” της αγαπημένης Serena van der Woodsen! Η τάση είναι πλέον δυναμικά στο προσκήνιο, ενσαρκώνοντας το απαράμιλλο στιλ του Upper East Side.

Τι είναι το “Upper East Side blonde”;

Το Upper East Side blonde αναδύεται από τη χρωματική παλέτα που προτιμούσαν οι socialites της δεκαετίας του 2000, οι οποίοι ανήκαν στην υψηλή κοινωνική τάξη του Upper East Side στη Νέα Υόρκη. Το χρώμα είναι συνδυασμός από μαλακές, φυσικές αποχρώσεις στις ρίζες, μαζί με φωτεινές, ζεστές αποχρώσεις ξανθού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαφρύ, αλλά εντυπωσιακό look που αντιπροσωπεύει την αίσθηση της πολυτέλειας και της κομψότητας.

Για να επιτύχετε αυτό το χρώμα, η τεχνική περιλαμβάνει την εφαρμογή μαλακών αποχρώσεων ξανθού στις ρίζες και φωτεινών, θερμών αποχρώσεων ξανθού στις άκρες. Αυτό δημιουργεί ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά με μια υποκειμενικά εκλεπτυσμένη πινελιά. Αναμφίβολα, το Upper East Side blonde αποπνέει έναν αέρα ρομαντισμού και πολυτέλειας, αναδεικνύοντας την εκλεπτυσμένη αισθητική της εποχής και της κοινωνικής τάξης που το υιοθέτησε.

Πώς θα αποκτήσετε το “Upper East Side blonde”;

Το ‘κλειδί’ είναι η αρμονική μετάβαση χρώματος από τις ρίζες στις άκρες. Επίσης το συνολικό αποτέλεσμα είναι ένα πιο φωτεινό χρώμα μαλλιών. Όσον αφορά τις αποχρώσεις, διατηρούν μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας (χρυσό, μέλι, μπεζ). Τίποτα δηλαδή που να παραπέμπει σε σαντρέ ή ασημί τόνους του πάγου και εξίσου ψυχρά χρώματα.

Και όσο για το πώς θα κάνετε κι εσείς το “Upper East Side blonde”; Απλά δείξτε στον κομμωτή σας τη φωτό της πιο hot ξανθιάς του ανατολικού Μανχάταν. Xoxo, Gossip Girl!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα