Μανικιούρ 2024: Οι τάσεις που θα βλέπουμε παντού τη νέα χρονιά
μανικιούρ τάσεις 2024
Credits: @paintedbyjools / Instagram

Από πιο απλές αποχρώσεις νυχιών μέχρι το statement nail art, αυτές είναι οι κυριότερες προτάσεις για τα νύχια για τους επόμενους μήνες.

Αν έχετε ήδη προγραμματίσει το μανικιούρ σας λίγο πριν τελειώσουν οι γιορτές, τότε πάρτε μία γεύση από τις τάσεις που θα βλέπουμε παντού τη νέα χρονιά.

Μεταλλικά και chrome νύχια

Το hashtag #chromenails έχει συγκεντρώσει περίπου 1,7 δισεκατομμύρια προβολές (!), οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό το look δεν πρόκειται να φύγει από τα πράγματα και αυτήν τη χρονιά.

Αμυγδαλωτά νύχια

Τα μακριά οβάλ νύχια θα είναι μία από τις μεγάλες τάσεις του μανικιούρ για το 2024. Άλλωστε σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι από τα πιο κολακευτικά σχήματα για τα δάχτυλα, γιατί φαίνεται ότι τα επιμηκύνουν.

Animal print

Σε ποιον δεν αρέσουν τα animal prints; Αν εσείς αποτελείτε εξαίρεση και δεν είναι καθόλου το στιλ σας, ίσως φέτος τους δώσετε μια ακόμα ευκαιρία, παίρνοντας έμπνευση από αυτές τις ιδέες.

Nude νύχια

Τα φυσικά νύχια και η περιποίησή τους θα είναι τεράστια τάση. Έτσι τα nude βερνίκια και οι θεραπείες ενδυνάμωσης αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη ζήτηση για φυσική ομορφιά και την επιθυμία να επικεντρωθούμε στη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών μας.

Κοντό, τετραγωνισμένο σχήμα

Μια άλλη επιλογή σχήματος νυχιών, η οποία είναι και προσωπική μου προτίμηση. Είναι πιο πρακτικά στη διατήρησή τους και πιο κομψά από κάθε άλλο σχήμα και μέγεθος.

Κλασικό κόκκινο

Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το διαχρονικό χρώμα που και φέτος είναι στη μόδα. Όχι μόνο αποτελεί μία σοφιστικέ επιλογή αλλά χαρίζει μία πινελιά ζωηρού χρώματος στα άκρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα